Ten Hag om tidlig United-blunder: Det er uacceptabelt i et derby

Erik ten Hag var ikke tilfreds med Manchester Uniteds udlæg i aftenens opgør mod Leeds.

Manchester United formåede til aften at få vendt et truende nederlag til Leeds, da de to mandskaber spillede 2-2.

Leeds scorede tidligt i begge halvlege, og Erik ten Hag er efter kampen ikke synderligt tilfreds med Manchester Uniteds udlæg.

– Selvfølgelig er vi glade for, at vi i sidste ende formåede at vinde et point, men vi tabte også to. Det var en meget dårlig start på kampen. Det er uacceptabelt i et derby, hvor man skal være klar til at kæmpe og tage ansvar, hvilket ikke var tilfældet, udtaler hollænderen til MUTV og fortsætter.

– Man kan kun sige, at vi vandt et point, fordi vi kom tilbage efter at have været bagud 2-0 i et derby, hvilket er godt. Men på den anden side er det at starte et derby på den måde uacceptabelt. Man må være klar til at kæmpe, og vi var ikke klar til kampen.

Om få dage venter Leeds igen, når Manchester United tager turen til Elland Road, og Erik ten Hag mener, at Manchester United kan bruge aftenens udfordringer konstruktivt i det opgør.

– Det (dagens resultat, red.) vil anspore os til, at hvis vi spiller vores spil, når vi spiller den anden kamp om et par dage, så kan vi slå dem. Vi skal slå dem.

Et af de store temaer op til aftenens opgør var, at Leeds havde fyret manager Jesse Marsch. Det gav en del uvished for United-staben, men det er næppe nogen undskyldning ifølge Uniteds hollandske manager.

– Vi vidste ikke, hvilket system de ville spille i, men man må være klar og læse kampen. Man må være forudseende. Man må også vinde sine dueller. Det er op til alle at tage ansvar for det. Ved at vinde de dueller, vinder man den her kamp.

En spiller, der formåede at vinde sine individuelle dueller i aften var Jadon Sancho, som kom ind og scorede i midten af anden halvleg.

Erik ten Hag er glad på Sanchos vegne efter en turbulent periode for den unge englænder med skader og mentale udfordinger.

– Jeg er meget glad på hans (Sanchos, red.) vegne. Han er på rette vej, og hvis han fortsætter sådan, så kan han hjælpe os endnu mere med at opnå vores mål.

Da Sancho kom ind skete der en større rokade i United-offensiven, hvor Marcus Rashford blev flyttet op som frontangriber, efter Wout Weghorst var blevet taget ud.

Hurtigt kvittede Marcus Rashford med en flot hovedsstødsscoring, og det åbner op for spekulationerne, om den formstærke englænder skal spille angriber i det omvendte opgør.

– Om Rashford skal spille i midten næste kamp? Først vil vi analysere den her kamp, så ser vi, hvordan holdet klarer sig, og så vælger vi startopstillingen.

Manchester United og Leeds spiller igen på søndag kl. 15:00 på Elland Road.

5 kommentarer
 1. Med den præstation af Rashford og Sancho, det brude give dem en startplads til næste kamp. Måske vil vores W.W. have godt af at være i bænken

 2. Jeg synes det er tydeligt at vi mangler Casemiro og Eriksen. Truppen er smal og på dem måde også sårbar.
  Der var ds helt sikkert taktiske emner der kunne have været anderledes. Det kommer ikke til at være sidste gang vi rammer sådan en kamp.

  Flot comeback, det havde vi ikke gjort for 6 eller 12 måneder siden.

 3. ETH har fuldstændig ret i sin analyse og til “retur” ophøret bør Rashford starte på toppen og Sancho på venstre kanten.

  Så kan Antony hvis han er klar igen starte på højre kant, ellers kunne Pellistri få chancen der fra start af.

  Garnacho er livlig men måske er det en god idé at lade ham komme ind fra bænken af når modstanderne er trætte, så vil han være en større mundfuld.

  Weghorst må være indskifter fremover, kun i absolutte nødsituationer skal han bringes i spil, han har simpelthen ikke kvalitet nok til at starte inde for United, det må være tydeligt for enhver også ETH.

  Vi skal have 3 point på Elland Road.

  GGMU

 4. Jamen det er en fantastisk og rigtig analyse af ETH, vi står direkte og snork sover i starten af kampen, og igen i starten af anden halvleg, det virkede nærmest som om vi stadig sad i omklædningsrummet i nu..🤷
  Nåmen alt andet ind 3 point Ellen Road på søndag, vil være mega skuffende, Garnacho skal bruges som indskifter og ikke starter, så det må jo helt klart Sancho der skal spille fra start..🙂 Weghorst er lidt svær synes jeg, for han god når skal ligge bolden af, men der mangler godt nået der, måske skal mere ned bagom og flere indlæg..🤔 synes satme det er svært, og ellers skal man starte med Sancho, Rashford og Pellestri..

  Men vores helt store problem i går, var vores midtbane den fungerer bare overhovedet ikke, vores spil var alt for langsomt og idé fattigt, Fred var helt ved siden af sig selv..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤
  vi vinder søndag, kom så boys

 5. ETH fejler da han starter med Garnacho og med Weghorst, holdet bliver markant bedre da Rashford kommer på 9’eren og da han er vores bedste spiller skal han da spille sin venstre wing og så må han skubbe en anden på højre. Det er skuffende at holdet ikke er klar både i første halvleg og anden halvleg og der smider vi kampen. Jeg synes det er Bruno’s opgave at sørge for de er klar inde på banen og det er sløset at smide 2 point på den måde. Jeg synes Fred var for dårlig på bolde men med de skader vi har PT har jeg ikke en anden løsning.

  Jeg ville gerne se følgende opstilling i næste kamp.
  De Gea
  WB RV LM Shaw
  Fred – S
  Bruno
  Anthony – Rashford – Sancho

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fernandes: Vi tabte to points hjemme

Næste artikel

Ten Hag: Rashford kan score fra alle positioner

ANNONCE