Fernandes: Vi tabte to points hjemme

Efter at være kommet bagud 2-0 til Leeds, lykkedes det Manchester United at kæmpe sig tilbage på 2-2. Bruno Fernandes mener dog stadig, at holdet tabte to points på Old Trafford i aftes.

Manchester United fik en sand mareridtsstart, da de tidligere i aftes kom bagud til Leeds efter blot 1 minut spillet, da de to hold mødtes på Old Trafford. Værre blev det, da Leeds få minutter inde i anden halvleg gjorde det til 2-0. Og selvom det lykkedes United at kæmpe sig tilbage på 2-2, mener Bruno Fernandes stadig, at holdet i dag tabte to points.

– Det er stadig to points tabt på hjemmebane. Det må være svært for alle modstanderne at komme her og tage point fra os. Vi tabte to points, fortæller den portugisiske midtbanespiller.

– Vi havde chancen for at vinde, lidt uheldige i nogle situationer, men det er væk nu, og vi må se frem til næste kamp. Det eneste, vi kan gøre nu, er at lære af de fejl, vi lavede i dag, og ikke gentage dem igen på søndag, uddyber Fernandes.

Han mener også, at selvom holdet kommer bagud, burde det aldrig være et problem at kæmpe sig tilbage, specielt ikke på hjemmebane.

– På dette stadion, med den lyst og den passion, vi har, kan 2-0 ikke ske, men det burde ikke være et problem. Når vi kommer bagud, vil det aldrig være et problem at kæmpe sig tilbage og vende resultatet, endnu mere på hjemmebane, som vi så i dag, forklarer Bruno Fernandes afslutningsvist.

4 kommentarer
 1. Jamen jeg kan da ikke være mere enig med Bruno, vi taber 2 point, fordi vi i starten af begge halvlege bliver siddende forlænge i omklædningsrummet, vi snork sover og bliver total overløbet, det var ikke godt i dag..
  GGMU FOREVER❤️🖤

  1. Helt enig Martin, men begge gange har Leeds også lige præcis det hele der skal til, det er ingen undskyldning fordi begge mål kunne og burde være forhindret, Fred lagde ikke nok pres på Gnonto som han skulle men når det er sagt var det super flot sparket ind, meget flot scoring.

   Dalot er helt væk ved den anden scoring og De Gea er ikke helt korrekt placeret og dækker ikke første stolpe som han skal, havde han gjort det var bolden ikke smuttet ind fra Varane som jo dækker et evt indlæg men istedet uheldigt retter bolden af så den går i mål, skidt situation men den starter med sløseri fra Dalot desværre.

   GGMU

 2. Jo jo fint alt sammen, men Bruno kunne ha ladet være med at smide bolden væk i første omgang så var der ingen grund til at punke Fred og andre selv om det ikke var godt nok, Bruno F lavede eddermame meget skidt i den kamp og tabte bolden kritiske steder flere gange.
  Håber de sætter skabet på plads i weekenden

  1. Jo Sprit Jensen, Bruno var ikke på toppen, langt fra faktisk, men han bidrager også positivt på den offensive del og så er det jo en afvejning….men absolut han smed en del bolde væk.

   Fred derimod er ikke “playmaker” eller afslutter og når hans primære opgave er bølgebryder centralt skal han i det mindste klare den del ordentligt….Det magtede han ikke i går, og så ser han bare generelt skidt ud, hans afslutninger var også under standard selv for ham desværre.

   Men balancen i holdet er også udfordret pga skader og karantænen til Casimiro, men vi skal kunne små Leeds hjemme på OT, nu får vi heldigvis en ny chance på Søndag dog på en svær udebane hvor Leeds tager klart flest point.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Midtbanen tabte kampen for United

Næste artikel

Ten Hag om tidlig United-blunder: Det er uacceptabelt i et derby

ANNONCE