Ten Hag om titeldrømme: Vi kan ikke forcere det

Erik ten Hag er tilfreds efter Uniteds sejr over Everton i FA-cuppen. Han mener dog, at United må tage en kamp af gangen, da det ikke nytter noget at focere vejen mod en titel.

Manchester United er i god form for tiden, og det kvitterede de med endnu et skridt mod FA-cup-trofæet. Erik ten Hag nedmaner dog drømmen om en titel, da han ikke mener, at man kan forcere den slags.

– Jeg ved, at Manchester United altid går efter trofæer, og det gør vi også, men vi kan ikke forcere det og bliver nødt til at fokusere på næste kamp. Ikke på trofæer, det er for langt væk.

Ten Hag tror på, at han har spillere med kvaliteter, der kommer til at vinde trofæer, men fremhæver, at det holdets udvikling, der er vigtigt.

– Vi bliver nødt til at arbejde på holdet og deres udvikling.

– Jeg tror, at vi har spillerne til at vinde et trofæ. Vi kan kæmpe tilbage, hvis der er brug for det. Vi kan være og forblive fattet, så vi er modstandsdygtige. Vi har gode færdigheder på holdet til at vinde kampe og trofæer.

Marcus Rashford har været ‘on fire’, og har i fem kampe scoret fem mål og lavet tre assist. Det er Ten Hag også glad for og er sikker på, at hvis han holder hovedet koldt, så kan han blive ved i samme form.

– Rashford er i god form og i en god stimme. Hvis han fortsætter fokuseret, koncentreret og med godt arbejde, og hvis han bliver ved med at investere sig så meget i træning og kampe, så er jeg sikker på, at han kan blive ved.

Manchester United spiller sin næste kamp i Carabao-cuppen mod Charlton Atletic på tirsdag kl 21:00.

Forrige artikel

Karakterbogen: Vilde Rashford

Næste artikel

Engelske medier: United forhandler om hollandsk angriber

ANNONCE