Engelske medier: United forhandler om hollandsk angriber

Ifølge flere engelske medier, herunder troværdige The Athletic, er Manchester United interesserede i at bringe hollandske Wout Weghorst til Old Trafford i januar.

Manchester United er på udkig efter en ny angriber. Det har manager Erik ten Hag slået fast flere gange.

Lørdag og søndag skriver flere engelske medier, herunder The Athletic og Sky Sports, at de røde djævle forhandler med Burnley om den hollandske angriber Wout Weghorst, der er udlejet til tyrkiske Besiktas i øjeblikket.

United står i en situation, hvor der ikke er mange penge at gøre med i indeværende transfervindue. Derfor er klubben i gang med at undersøge mulighederne for at hente en angriber på leje.

Her ser Ten Hag 197 centimeter høje Weghorst som en god løsning frem til sommer.

The Athletic skriver søndag, at den 30-årige angriber er klar på at skifte til Old Trafford. Det kræver i første omgang, at Besiktas går med til at ophæve lejeaftalen med Burnley. Den tyrkiske klub har angiveligt en købsoption på 75 millioner kroner på hollænderen.

Wout Weghorst kom til Burnley i januar 2022. Han kom til fra Wolfsburg, hvor han scorede 59 mål i 118 Bundesliga-kampe. Ikke nær så godt var det for Burnley i foråret, hvor hollænderen blev noteret for to mål i 20 kampe.

I Besiktas har han i denne sæson scoret ni mål i 18 kampe på tværs af alle turneringer.

3 kommentarer
  1. Jeg synes man skulle leje en anden en Wout. Han scorede Kun i vm pga Argentina med deres defensiv snorksov i 7 min

  2. Han er den angriber som har presset flest minutter gennemsnitligt i PL. Han er en maskine som gør det træls for modstandernes opbyggende spil. Og så har han fysik, i de kampe hvor vi skal bruge det.

    -Jeg ser det som en fin handel, hvis blot vi har i mente at vi henter Mbappe eller Kane til sommer.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag om titeldrømme: Vi kan ikke forcere det

Næste artikel

Reading bliver næste modstander i FA Cup

ANNONCE