Karakterbogen: Vilde Rashford

Et drop, stabile præstationer og en vild indsats af Marcus Rashford er nøgleordene i denne udgave af karakterbogen

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 3

Så bestemt ikke godt ud ved Conor Coadys udligning, hvor De Gea virkede helt ved siden af sig selv. Spillede sig lidt op, men så også uheldig ud midt i anden halvleg. Den dårligste kamp fra spanieren i lang tid. Tættere på 2 end 4 i karakter.

Diogo Dalot – 5

Tilbage i startopstillingen efter sin skade og virkede en kende rusten i timing og i samspillet med Antony. Fik spillet sig op, men uden at ramme det niveau han havde før VM.

Raphael Varane  – 6

Solid som altid og viste en ny side af sit spil, da han ved baglinjen tørre en Everton-spiller. Sikker i hovedspillet.

Luke Shaw – 4

Var at finde i det centrale forsvar fra starten, hvor han skulle ud at løbe med Evertons hurtige angribere. Virkede som om han havde svært ved at finde sin position overfor de bevægelige angribere ved f.eks. det annullerede mål. Blev rykket ud som back, men havde også svært ved at placere sig her.

Tyler Malacia – 5 (Ud 77′)

Lykkedes ikke med meget offensivt, men var vigtig i det defensive, så Rashford kunne koncentrere om det offensive. Heldig med ikke at få gult kort i tacklingen mod Iwobi.

Casemiro –5 (Ud 70′)

Ikke så sikker i sit spil, som han plejer, men stadig med et højt bundniveau og med vigtige indgreb. Virkede en smule træt efter et hårdt kampprogram.

Christian Eriksen – 7 (Ud 83′)

Stærk første halvleg, hvor han lavede rigtig mange gode beslutninger i en til tider hektisk første halvleg. Var centimeter fra at lave et drømmemål, da han afslutter mod målhjørnet. Anden halvleg startede han angrebet, der førte til 2-1-målet. Bedste kamp af Eriksen efter VM.

Bruno Fernandes – 5

Var lidt usynlig i første halvleg, men kom bedre med i anden halvleg, hvor han var tæt på at overliste Pickford i målet. Løbeindsatsen er dog altid god.

Antony – 7 (Ud 83′)

Spillede en fin første halvleg, hvor han udover målet fik vist sine tekniske skills, hvilket han fortsatte med anden halvleg. Kandiderer til bedste kamp af Antony siden han kom til i sommers.

Marcus Rashford – 9 (Kampens spiller)

Banens ubetinget bedste spiller. Som kommentatoren sagde det i kampen. Han ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger og det passer rigtig godt på Rashfords præstation. Konstant udfordrende, farlig og masser af selvtillid klæder ham virkelig, Skaber de to første mål og sætter sikkert straffesparket ind i overtiden og har nu scoret i syv hjemmekampe i træk. Sublim indsats!

Anthony Martial – 5 (Ud 70′)

Starter egentlig meget godt, med et par ok forsøg. Falder mere og mere ud af kampen og bliver udskiftet med tyve minutter igen.

Indskiftere:

Alejandro Garnacho (Ind 70´) – 6

Den unge argentiner erstattede Martial, og er som altid udfordrende i sit spil. Fremtvang straffesparket i overtiden.

Fred (ind 70′) – 6

Kom ind med sin sædvanlige energi  og lavede nogle vigtige tacklinger, der satte kontraangreb i gang for United.

Lisandro Martinez (Ind 76′) – 6

Kort indhop, men nåede at skabe mere stabilitet i det centrale forsvar end Shaw. Vigtigt han er klar til kampene mod City og Arsenal.

Scott McTominay (Ind 83′) – Uden for bedømmelse

Harry Maguire (Ind 83′) – Uden for bedømmelse

 

Forrige artikel

Manchester United videre trods De Gea-drop

Næste artikel

Ten Hag om titeldrømme: Vi kan ikke forcere det

ANNONCE