Ten Hag: Vi skal vinde hver kamp, ​​men især denne kamp

Manchester United-manageren afholdt hertil eftermiddag pressemøde forud for kampen mod Liverpool på mandag. Herunder er, hvad Ten Hag sagde til de fremmødte journalister.

Om skaderne:
– Victor Lindelöf er ikke vendt tilbage på træningsbanen, men den gode nyhed er, at Anthony Martial er tilbage i træning med holdet. Men det er usikkert om han er helt klar til på mandag. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Om spilernes præstation i Brentford-kampen:
– Jeg synes jeg har været ret tydelig med, at jeg bestemt ikke var glad for vores præstation. Man kan snakke om planen, filosofien, men det hele starter med det basale, den rette attitude, den kæmpende attitude og det så jeg ikke fra kampens første minut. Man skal have den rigtige indstilling i hver kamp.

– Du ser et spil, du har en plan, så tjekker du, hvordan spillet gik, og ser, hvad der er galt, og hvad der er godt. Selvfølgelig gik meget galt, men du behøver ikke at tale om noget, når holdningen ikke er rigtig.

Om de mulige protester mod Glazers:
– Jeg kan kun sige, at vores ejere vil vinde. Vi vil gerne have fansene bag holdet. Jeg har ikke været så lang tid, at jeg kender hele baggrundshistorie. Vi skal kæmpe sammen.

Om Cristiano Ronaldos fremtid:
– Jeg forstår ikke, hvorfor han er så meget i fokus efter i lørdags. Det var holdets præstation og hele holdets holdning, inklusive Ronaldos. Han er i vores planer, det er hvad jeg kan sige.

Om Casemiro:
– Det kan jeg ikke fortælle om.

Om hvordan han har det som manager:
– Jeg analyserer mig selv. Jeg bemærker en del kritikpunkter. Nogle er gode, som jeg tager til mig. Andre punkter er ikke gode, så dem bruger jeg ikke tid på.

Om at mød Liverpool:
– Jeg er klar over rivaliseringen. Vi er rivaler, og vi skal vinde hver kamp, ​​men især denne kamp.

– Hver kamp er forskellig, men filosofien og planen vil være den samme.

– Vi arbejder fra kamp til kamp. Vi ved, hvad der foregår, når man spiller mod Liverpool – især når du er Man United. Du bliver nødt til at være klar.

Om problemer med at motivere sine spiller:
– Jeg synes ikke det er svært at motivere dette hold. De har arbejdet rigtig godt siden sæsonstarten. Det starter med én selv. Hvis du følger reglerne, principperne og arbejder hårdt, så vil du få mere selvtillid.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Ancelotti: Casemiro forlader Real Madrid

Næste artikel

Romano: Casemiro skifter til Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
1
Share