The Athletic: Fernandes bliver hvor han er

Selvom der har floreret tvivl om Bruno Fernandes’ fremtid i Manchester United, skriver The Athletic, at der er meget stor sandsynlighed for, at han forbliver i klubben.

Foto: Alex Livesey/Getty Images

Manchester Evening News rapporterede i går, at der var usikkerhed i truppen omkring Bruno Fernandes’ fremtid. Samuel Luckhurst berettede, at portugiseren var åben for at forlade United i sommervinduet, og at der var interesse fra Bayern og Inter Milan.

Der har flere gange været lagt op til usikkerhed omkring kaptajnens fremtid. I et nyligt interview på DAZN Portugal sagde Bruno selv, at eventuelle overvejelser om at forlade Premier League først ville finde sted efter sommerens EM i Tyskland.

Møde med Uniteds ledelse

Tirsdag aften skriver David Ornstein fra The Athletic dog, at det forventes, at United-kaptajnen bliver, hvor han er. Klubben afholdte nemlig et møde med midtbanestjernen i sidste uge om hans fremtid.

Ved mødet på Carrington deltog blandt andre Sir Dave Brailsford, Jason Wilcox og Matt Hargreaves. Fernandes var ledsaget af sine repræsentanter. Her søgte kaptajnen klarhed omkring Uniteds kurs og ambitioner.

Bruno ønsker at være en vigtig del af et konkurrencedygtigt og succesfuldt hold under det nye sportssetup. Ornstein skrev, at portugiseren ville have beviser på, at det kan lade sig gøre.

Exit skal ikke udelukkes

Hvis han viser sig utilfreds, eller hvis der kommer et stort bud, som United af økonomiske årsager er nødt til at acceptere, kan et exit ikke fuldstændigt udelukkes.

Det er dog fornemmelsen, at alle parter forlod mødet med en følelse af, at alle spørgsmål blev tilfredsstillende besvaret, og den stærke forventning er, at han ikke vil forlade klubben.

Klubben gjorde det dog klart, at de ønsker, at Bruno bliver på Old Trafford. Fernandes selv skulle også have givet udtryk for et ønske om at blive.

Bruno Fernandes kom til klubben fra Sporting Lissabon i januar 2020. Hans kontrakt udløber juni 2026, med mulighed for at forlænge med 12 måneder.

Skriv et svar
Forrige artikel

Tirsdagens rygter

Næste artikel

Ny triumf for U18-holdet med to gange Ethan i hovedrollerne

ANNONCE