Tirsdagens rygter

Her er dagens overblik over transferrygter vedrørende Manchester United.

Foto: Richard Pelham – Getty Images

Tirsdag d. 14. maj

Saudiarabiske klubber ønsker at købe Casemiro, når det kommende transfervindue åbner. Det skriver The Telegraph. Ifølge avisen skulle Casemiros repæsentanter også allerede have været i dialog med Pro League-klubber.

Donny van de Beek er ikke en del af Uniteds fremtidsplaner, og derfor returnerer han højest sandsynligt ikke til Old Trafford. Det har midtbanespillerens agent udtalt til ESPN Goedemorgen Eredivisie.

Thomas Frank er en af topkandidaterne til at overtage cheftrænerjobbet i United, hvis Erik ten Hag bliver fyret. Det skriver The Telegraph.

Den tidligere United-assistent Kieran McKenna nævnes også som en mulig afløser til Erik ten Hag af Santi Aouna fra franske Foot Mercato.

Hvad er alternativerne til Erik ten Hag? Vi giver dig her vores fem bedste bud

Mandag d. 13. maj

Denzel Dumfries er tidligere blevet rygtet til Manchester United, og det bliver han igen i dag. Det italienske medie Gazzetta dello Sport kæder nemlig den hollandske højreback sammen med Manchester United. Inter-spilleren, som også Aston Villa skulle være interesseret i, har angiveligt et prismærke på 30 millioner euro.

Manchester United vil gerne skrive kontrakt med Jean-Clair Todibo til næste sæson. Det skriver det engelske tabloidmedie The Sun. Todibo spiller for den franske klub Nice, som Sir Jim Ratcliffe også ejer. Den 24-årige franske forsvarsspiller har kontrakt med Nice indtil sommeren 2027.

Endnu engang er Frenkie de Jong blevet sat i forbindelse med Manchester United. Erik ten Hag ser efter sigende en stor stjerne i den hollandske midtbanespiller, og han ønsker derfor igen at forsøge at bringe ham til Old Trafford. Det skriver The Mirror.

Forrige artikel

Højlund har brug for tid, siger Erik ten Hag

Næste artikel

The Athletic: Fernandes bliver hvor han er

ANNONCE