Hodgson bekræfter: Vi jagtede Greenwood i sommer

Roy Hodgson bekræfter, at Crystal Palace jagtede Mason Greenwood på en lejeaftale i sommers, men at London-klubben fik en direkte afvisning fra Manchester United.

Mason Greenwood har været en af de helt store historier i Manchester United siden genstarten af Premier League, hvor han er igang med at stjæle rekorder fra nogle af de bedste teenagesæsoner, der har været i ligaen. Men manageren til aftenens modstander, Roy Hodgson, fortæller, at Crystal Palace var ude efter ham i sommers.

– Han er en fantastisk spiller. Vi har kendt til ham i et stykke tid, og jeg mener, at vi forhørte os om, om vi kunne få ham på lån i sommers, hvis han var tilgængelig. Det fik vi så selvfølgelig af vide, at det var der ikke en chance for, da de så ham som en af deres egne, sagde Roy Hodgson.

Mason Greenwood har gang i en sæson, der måler sig med nogle af de bedste United-teenagere i dette årtusind, og Roy Hodgson er da heller ikke bleg for at sende roser Greenwoods vej.

– Jeg tror, at alle omkring Premier League vidste, at han var et specielt talent, og at det bare var et spørgsmål om tid, før han fik chancen. Det var det samme med Marcus Rashford, som også kom ind i en ung alder, og nu råder United over et ungt og meget talentfuldt angreb.

Manchester United drager til Selhurst Park og møder Crystal Palace i aften, hvor de skal spille klokken 21:15 dansk tid. Kunne du tænke dig at blive lidt klogere på kampen, har vi lavet en optakt om alt, der er værd at vide om opgøret, og den kan du læse her.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Ørnene skal skydes i sænk

Næste artikel

The Athletic: Maguire spillede på smertestillende i to måneder

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share