The Times: Usandsynligt med nye ejere før sæsonstart

Engelsake The Times, melder at selv når en ny ejer er valgt, kan der gå op til 12 uger før et endelig salg er på plads af klubben.

Torsdag var der flere forskellige historier omkring overtagelsen af Manchester United. Nogle medier rapporterede at United nu kun var i forhandling med Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani fra Qatar, mens BBC var ude at afvise den påstand. Det kun du læse mere om her.

Om det bliver Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani, Sir Jim Ratcliffe eller noget helt tredje er stadig uvist. Men den engelske avis The Times, skriver torsdag aften, at efter Glazer familien vælger en køber, kan der gå mellem 8 og op til 12 uger, før en overtagelse kan gå igennem. Når først en køber er valgt, skal de igennem en såkaldt “godkendelsesproces” som altså kan vare op til 3 måneder. I så fald,, kan et muligt salg tidligst gå igennem i august eller september.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ifølge The Times, vil dette dog ikke påvirke Uniteds transferplaner i løbet af sommeren.

The Times skriver til sidst, at de mener at Sir Jim Ratcliffe er frontløberen til at købe klubben, på trods af gårsdagens historier om at Sheikh Jassim bin Hamad al-Thani fra Qatar skulle have fået grønt lys. Nu må tiden vise hvem der ender med at stå som ejer for Manchester United.

1 kommentar
  1. Hmm utroligt at dette salg kan tage så lang tid, over 7 måneder siden salget blev annonceret….Glazers presser alt ud af citronen, hver en dråbe.

    At overtagelsen ikke er på plads endnu vil sandsynligvis skade eller forstyrre transfer vinduet for ETH og det er frustrerende for både staben og fans.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Højlund har imponeret Eriksen: Har ikke banket på Ten Hags dør endnu

Næste artikel

Alejandro Garnacho har fået landsholdsdebut

ANNONCE