Torsdagens rygter

Torsdag d. 13. juni

Det tyder på at Johnny Evans vil blive tilbudt en kontraktforlængelse på 1 år – ifølge James Ducker fra The Telegraph

Michael Olise er fortsat på radaren hos United. Det er han dog også i Bayern München, Newcastle og Chelsea, hvor sidstnævnte angiveligt presser på for at sikre en underskrift. Det meddeler Fabrizio Romano.

Ifølge journalisten Florian Plettenberg fra Sky Germany, følger Manchester United nøje øje med Matthijs de Ligts situation i Bayern München. En ny centerback er en prioritet for United denne sommer. Erik ten Hag skulle fortsat være stor beundrer af den 24 årige forsvarsspiller, som var hans anfører i Ajax.

Onsdag d. 12. juni

United er på det seneste blevet sat i forbindelse med det 18-årige forsvarstalent i franske Lille, Leny Yoro. Der er gået rygter om, at United har lagt et bud på 50 millioner pund, men dette tager United afstand fra. Det skriver blandt andet The Metro

Sky Germany skrev tirsdag, at Bayern ser ud til at sælge Matthijs de Ligt denne sommer. United blev ikke specifikt nævnt som de Ligts kommende klub, men mon ikke de melder sig ind i kampen om hans underskrift. United står til at mangle Varane og Jonny Evans, der stopper i klubben. Derudover har Maguire og Lindelöf begge kontraktudløb i sommeren 2025.

The Mirror og Sky Sports i Italien skriver nu, at den italienske storklub Juventus fører ræset om Mason Greenwood, der stadig er på kontrakt i Manchester United. Rygterne går på, at Greenwood og hans entourage allerede er opsat på at få skiftet til at ske, så nu handler det om at få handlet en ordentlig aftale på plads. United vil gøre alt få at få ham solgt, men prisen skal også være tilfredsstillende. United vil gerne have 50 millioner euro for ham, men Juventus har indledningsvis kun budt 30 millioner euro.

Tirsdag d. 11. juni

Ifølge Kaveh Solhekol fra Sky Sports er United interesseret i Joao Palhinha. Fulham værdisætter deres defensive anker højt og vil ikke lade ham gå for mindre end 60 millioner pund. Der er ingen frikøbsklausul i spillerens kontrakt.

United har længe været meldt interesseret i Michael Olise fra Crystal Palace. Nu skriver Football Insider så, at United også har holdkammeraten og EM-aktuelle Eberechi Eze på radaren.

João Neves har angiveligt afvist et kontrakttilbud fra sin klub Benfica. Det skriver portugisiske Record. United har været sat i forbindelse med den defensive midtbanespiller i længere tid, og i sidste uge skrev selvsamme avis, at United havde fået afvist et bud på 51 millioner pund.

Mandag d. 10. juni

United er på udkig efter en angriber. Den italienske journalist Rudy Galletti melder, at man har udset sig Youssef En-Nesyri. Her skulle man have sendt et bud på 17 mio. pund til Sevilla, og En-Nesyri skulle være interesseret i et skifte.

Sky Sports melder, at man også er ude efter Bolognas Joshua Zirkzee, der tidligere har spillet i Bayern München. Arsenal er også meldt interesserede i hollænderen.

Mens Casemiro er rygtet til Saudi Arabien, meldes danske Morten Hjulmand som et varmt bud på en erstatning. Den portugisiske avis Correio de Manha skriver, at Sportings træner ikke er interesserede i at miste danskeren. Derfor skal de interesserede klubber, Tottenham, United og Barcelona, betale en frikøbsklausul på 80 millioner euro, hvis de vil købe Hjulmand fri.
Forrige artikel

Overblik: Her skal United-spillere i aktion ved EM - første spillerunde

Næste artikel

Times: Manchester United enig med forsvarsspiller

ANNONCE