Timm anbefaler United for Mikel

Den danske lejesvend i Oslo-klubben Mads Timm er den eneste Manchester United-spiller som indtil nu har kunnet følge John Obi Mikels talent siden han…

Den danske lejesvend i Oslo-klubben Mads Timm er den eneste Manchester United-spiller som indtil nu har kunnet følge John Obi Mikels talent siden han tidligere på året skrev kontrakt med Manchester United.

Siden da har transferen udviklet sig en af de mest omdiskuterede siden Bosman-dommen og er samtidig blevet et eksempel på agenternes magt i international fodbold.

Men nu er det nigerianske talent vendt tilbage til Lyn efter flere måneder i skjul for agenter og klubber i hjemlandet.

“Jeg trænede med ham for første gang i tirsdags og han ser ud til at være en rigtig god spiller, men også vældig intelligent.
Jeg syntes han er lidt forstyrret af al den medie-omtale, men jeg kan godt se hvorfor han får al den opmærksomhed,” udtaler Mads Timm ifølge Manchester Evening News.

Danskeren er blevet sendt til Lyn i et ihærdigt forsøg på at genopbygge sin karriere efter fængselsopholdet tidligere på året. Hans kontrakt med United udløber til sommer og endnu har han ikke hørt noget fra United om en forlængelse. Derfor kan han bruge opholdet til at tiltrække interesserede klubber, samtidig med at han kan følge John Obi Mikels udvikling på nærmeste hold.

“Han burde skifte til United og hvis han spørger mig om det, så vil jeg anbefale det.
Jeg håber vi kan blive gode venner og holdkammerater.
Den erfaring og kvalitet som trænerne i United har er utrolig.
De kan gøre en middelmådig spiller 20% bedre.
Hvis Alex Ferguson vil have dig, så burde det være nok til at overbevise dig om at skifte til dem,” lyder det fra danskeren.

Lyns træner, den tidligere United-forsvarsspiller Henning Berg har ligeledes udtrykt sin begejstring om Mikels talent.

Forrige artikel

Gregg og Fergie sørger

Næste artikel

Shittu: Mikel vil ikke til United

ANNONCE