Træner holdet i at være bagud

Sir Alex Ferguson og Manchester United er specialister i at vende et nederlag til sejr i de døende minutter af Uniteds kampe. Det er der en grund til, for Ferguson afslører, at det er noget, holdet træner sig selv i at være.

“Fergie time” er noget, Manchester United og Sir Alex Ferguson er kendte for rundt om i verden. Manchester United har vendt et truende nederlag til sejr i kampens sidste minutter mange gange med Ferguson som manager for klubben.

Ferguson fortæller i sammenhæng med et case-studie fra Harvard University, at holdet øver sig i at være bagud på træningsbanen, og at skotten ikke vil overlade det til tilfældighederne, om ‘De røde djævle’ vinder i sidste ende.

– Beskeden er klar: Vi kan ikke sidde stille i den her klub. Hellere det end at lade det være op til kun chancen, og derfor bliver Uniteds spillere også trænet i, hvordan de skal spille, hvis det er nødvendigt at score et mål med ti, fem eller tre minutter tilbage af kampen. Vi øver, til når det sker, så vi ved, hvad det kræver for at være succesfulde i sådan nogle situationer, siger Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

19. dec.: Vind DVD-samling

Næste artikel

U21: Lindegaard med i LSC-sejr

ANNONCE