U21: Lindegaard med i LSC-sejr

Anders Lindegaard holdt buret rent, da Uniteds u21-hold onsdag aften besejrede Morecambe med 1-0 i Lancashire Senior Cup. Bébé scorede kampens eneste mål.

United vandt i sidste sæson Lancashire Senior Cup efter finalesejr over Accrington Stanley. Første skridt mod en gentagelse af triumfen blev taget til aften, da United på udebane slog Morecambe.

En af kampens største chancer opstod efter blot otte minutter. Federico Macheda var alene igennem, og han fik rundet målmand Andreas Arestidou, men forsvaret nåede tilbage for at forhindre Kikos svage skud i at gå i mål.

Morecambe var i store af dele af kampen det bedste hold, men de formåede ikke at omsætte nogen muligheder til mål. Anders Lindegaard var sikker i United-målet, men blev ikke testet fuldt ud.

Efter knap en halv time kom United på 1-0, og det var Bébé, som ene mand bragte sit hold i front. Fra højre side trak portugiseren ind i feltet og drev gæk med værternes venstreback, inden han køligt bankede et fladt skud i mål fra en spids vinkel.

Hjemmeholdet holdt sig inde i kampen takket være Arestidou, som var svær at passere. Både Macheda, Marnick Vermijl, Ryan Tunnicliffe og Davide Petrucci forsøgte, men kunne ikke snyde den tidligere Preston-keeper.

United endte med at vinde 1-0 og bookede dermed en billet til turneringens semifinaler. Her venter enten Fleetwood Town eller Oldham Athletic.

 

Morecambe 0-1 Manchester United

29’ 0-1, Bébé

 

Opstilling

Anders Lindegaard

Scott Wootton – Michael Keane – Michele Fornasier – Marnick Vermijl

Larnell Cole – Ryan Tunnicliffe – Tom Thorpe – Bébé

Davide Petrucci

Federico Macheda

Forrige artikel

Træner holdet i at være bagud

Næste artikel

Ferguson: Gill mit bedste forhold

ANNONCE