Tre år til

Der har siden før Malcolm Glazer første gang for alvor blev frygtet i Manchester sidste efterår, været store spekulationer om Fergusons fremtid. Men han…

Der har siden før Malcolm Glazer første gang for alvor blev frygtet i Manchester sidste efterår, været store spekulationer om Fergusons fremtid. Men han bliver.

Det ser ud til at så godt som et faktum, også selvom ejeren nu ikke er aktionærerne, men derimod Malcolm Glazer. Ferguson er således klar til at arbejde under amerikanerens ledelse, og Ryan Giggs er da heller ikke i tvivl om, hvorfor han har taget den beslutning trods tidligere udtalelser om mishag mod rigmanden.

“Sir Alex opfordrede mig til at blive, og jeg forventer han bliver i den samme periode. Han siger, han ønsker at blive af en hel del grunde. han vil ahve United tilbage på toppen og se spillere som Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Darren Flether blive verdensklassespillere. Han vil også vinde flere trofæer og være sikker på, at han når han går, så går han som en vinder,” siger Giggsy til Daily Mail.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Protest i København på lørdag

Næste artikel

SU vil have fat i sponsorernes rivaler

ANNONCE