Tysk medie: United sender kæmpebud på Müller

Ifølge det tyske medie Sport1 har Manchester United afgivet et bud på 100 millioner euro på Thomas Müller. Bayern München vil dog ikke sælge.

Skal man tro Sport1, er Louis van Gaal ganske desperat efter at få Thomas Müller til Manchester United. Ifølge mediet har De røde djævle således budt 100 millioner euro, hvilket svarer til omkring 750 millioner kroner, for Bayern München-spilleren. 

Selv om den pris ville gøre den tyske verdensmester til den fjerdedyreste spiller i historien, bliver der ikke nogen handel. Bayern er angiveligt fast besluttede på ikke at afgive flere kulturbærere til United denne sommer. 

Ved holdpræsentationen for halvanden uge siden gjorde administrerende direktør og klublegende Karl-Heinz Rummenigge det også helt klart, at den slags handler ikke kan komme på tale.

– Jeg kan berolige alle fansene: Vi kommer ikke til at afgive flere spillere til Manchester United, sagde Bayern-bossen ved den lejlighed.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Medier: Romero tæt på United

Næste artikel

Rooney skal spille Everton-testimonial for sin mentor

ANNONCE