Ung angriber lærer masser i Belgien

United sender ofte deres unge talenter på leje-ophold i andre klubber, for på den måde at blive vænnet til senior-fodbolden, og spille under større pres…

United sender ofte deres unge talenter på leje-ophold i andre klubber, for på den måde at blive vænnet til senior-fodbolden, og spille under større pres end hos reserveholdet.

Tidligere har United også sendt en del spillere til Belgien, hvor man har samarbejde med Royal Antwerpen. Jonny Evans, John O”Shea og Darron Gibson er bare nogle af dem, der har været på leje i Belgien.

Nu er turen så kommet til den unge angriber John Cofie. Og han lærer en masse i det belgiske, selv om det er en kæmpe omvæltning at flytte fra de hjemlige omgivelser.

“Jeg har lavet mad selv for første gang i mit liv. Jeg prøvede at lave pizza i ovnen, men den brændte på. Vores fysioterapeut var ikke imponeret, og frygtede jeg fik for meget fast-food. Derfor blev jeg inviteret hjem til vores træner en dag og spiste med der,” fortæller John Cofie til The National.

Inden han sagde ja til lejeopholdet i det belgiske, valgte Cofie at få råd fra nogle afde tidligere lejesvende, og drøftede det med familien.

Nu er Cofie lykkelig over at have taget springet, og lærer en masse.

“Det er meget bedre og mere udfordrende end reserve-fodbold. Det er som at springe fra at spille mod drenge til at spille mod mænd. Samtidig spiller man foran flere tilskuere, her er der ofte 7.000 tilskuere, mod knap 700 på reserve-niveau”, fortæller Cofie.

Indtil videre ligger Antwerpen med i toppen af den belgiske 2.division, og kæmper for oprykning. Cofie har fået masser af spilletid, og lavet et par mål allerede.

Forrige artikel

Welbeck sulten efter titlen

Næste artikel

Fletcher: Målet er næste sæson

ANNONCE