United møder Glasgow Rangers i træningskamp

Manchester United drager til Edinburgh i juli, hvor de skal spille en træningskamp mod Glasgow Rangers. Det har klubben offentliggjort onsdag.

Det var tilsyneladende en succes at spille træningskamp mod Lyon i Skotlands hovedstad, Edinburgh, sidste sommer. Begivenheden gentages i hvert fald. Men denne gang møder Manchester United traditionsklubben Glasgow Rangers.

Kampen spilles lørdag d. 20. juli kl. 17:00 på Murrayfield Stadium, som under normale omstændigheder afvikler rugby-kampe.

Dermed er Uniteds pre season ved at tage form. Efter kampen mod Rangers drager truppen til USA, hvor holdet, som en del af forberedelserne, skal møde Arsenal, Real Betis og Liverpool.

Sæsonkortholdere og medlemmer af Manchester United kan allerede nu købe billetter til kampen. Det åbne billetsalg starter fredag kl. 11:00.

 

4 kommentarer
 1. I starten troede jeg det var en fejl, men jeg antager nu at det er helt bevidst at alle artikler er skrevet med fed skrift. Måske er jeg den eneste der ikke synes om det? Det mindsker i hvert fald min læselyst.
  Måske er det bare mig der er lidt sart 🙂

 2. Hej Mark og Thomas.

  Det er en fejl, at det ligner, at alle artikler er skrevet med “fed”. Det er en teknisk udfordring, som vi arbejder på at løse.

  Bh,
  Thobias Hermannsen
  Redaktør

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fabrizio Romano: Ingen ny kontrakt på bordet

Næste artikel

EM-deltagelse er et kapløb mod tiden for Shaw

ANNONCE