United vil have Chelsea ned med nakken

Den norske klub har bestemt ikke fået sig venner på Stamford Bridge i de seneste par måneder, mens sagaen om John Obi Mikel har stået på. Til gengæld…

Den norske klub har bestemt ikke fået sig venner på Stamford Bridge i de seneste par måneder, mens sagaen om John Obi Mikel har stået på. Til gengæld synes de at have fået en fjende i verdens rigeste fodboldklub.

For Chelsea har i raseri over Lyns sportsdirektør Morgan Andersen, der ikke vil anerkende London-klubbens forhåndsaftale med klubbens største talent, nu lagt sag an mod Lyn grundet kommentarer, sportsdirektør Morgan Andersen kom med i maj om, at Chelsea nægtede at udlevere et af Lyns andre talenter.

Emmanuel Sarki fik Chelsea lov at hente over på prøveophold i januar, men de nægtede ifølge Andersen at sende ham tilbage grundet konflikten med Lyn. Det er de kommentarer, der nu fører til sagsanlæg fra Chelsea, der har hyret den norske topadvokat og storaktionær hos konkurrenterne Ernst Ravnaas til at køre sagen for dem. Sagen er dog ikke en, Lyn frygter.

“Det er tydeligt for enhver, at Chelsea bruger deres økonomiske muskler til at true alle og ehver, der stiller sig kritisk overfor klubben. Dette er latterlige trusler og bare et forsøg på, at få os til at tie stille. Lille Lyn fra Norge kan jo ikke stille så meget op mod dem, men heldigvis har vi et godt samarbejde med Manchester United,” udtaler Oslo-klubbens advokat, der har rådført sig med Uniteds ditto og efter deres historier om Chelseas gøren og laden ikke længere er chokeret over sagsanlægget.

Kilde:Dagbladet.

Forrige artikel

Gaz: Giv Cole en ordentlig modtagelse

Næste artikel

Ronaldo ude af derby

ANNONCE