Van Gaal: Ikke godt nok

Louis van Gaal er skuffet oven på sit holds pinlige nederlag på Old Trafford til oprykkerne fra Norwich. Det var ikke godt nok, konstaterer hollænderen.

Louis van Gaal kunne i dag se sit hold lide sit første nederlag på Old Trafford denne sæson, og det mod oprykkerne fra Norwich, der er tæt på nedrykningsstregen.Til BBC siger van Gaal

– Jeg kan sige en hel masse ting, men ethvert ord er for meget, synes jeg. Du kan se, hvad (den manglende, red.) selvtillid gør ved spillerne.

– Det meget vigtigt, at vi alle holder sammen, men det var ikke godt nok i dag. Vi er nødt til at vinde over Norwich, og vi ved det.

Den hollandske manager er dermed kommet under enormt pres fra medier og fans, efter at hans hold ugen forinden tabte til det andet oprykker-hold Bournemouth. Han indrømmer da også, at det er en svær situation.

– Sådan er fodboldverdenen. Jeg ved det, bestyrelsen ved det, mine spillere ved det. Vi er ikke vant til det, fordi vi normalt vinder, så det er en svær periode. 

– Vi har tabt tre kampe i træk, så det er ikke lige den bedste periode for Manchester United. Det er noget, vi ikke kan acceptere, og det er derfor, jeg er nødt til at gentage, at vi må holde sammen og tro på os selv.

– Jeg har oplevet disse omstændigheder også med andre hold og andre staber. Det vigtigste er, at du er nødt til at være professionel og fortsætte med at gøre de ting, du plejer, og arbejde meget hårdt for at komme ud af denne dårlige periode.

Føler Louis van Gaal så, at han nok skal få tiden og tilliden til at vende situationen? 

– Det er ikke op til mig, synes jeg, at svare på det spørgsmål, men vi får at se.

Dagens nederlag var Manchester Uniteds fjerde i sæsonen i Premier League. Holdet har i ligasammenhæng scoret 22 mål, 15 færre end topholdet fra Leicester.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Alex Neil: Drengene var fantastiske

Næste artikel

Medier: Nyt nederlag og LvG bliver fyret

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share