Van Gaal savner tempo i spillet

På dagens pressemøde blev Uniteds hollandske træner igen spurgt ind til manglen på målchancer. Han medgiver, at spillet skal gå hurtigere.

Efter en fornuftig periode på 11 ubesejrede kampe, har det haltet for Manchester United i den seneste tid. To mål i de seneste tre kampe er det således blevet til.

De få scoringer skyldes ifølge flere kritikere, at Louis van Gaal stædigt har holdt fast i 3-5-2-systemet, der ikke fører mange chancer med sig.

På fredagens pressemøde kom hollænderen så journalisterne – i hvert fald delvist – i møde, og indrømmede, at hans hold har manglet skarphed og tempo i spillet. Et aspekt der som regel er blevet bedre, når han skiftede system i anden halvleg.

– Det er sandt, at vi ikke har skabt mange chancer i de seneste to-tre kampe, og derfor har jeg haft skiftet system.

– Vi er nødt til at spille hurtigere. Vores modstandere forsvarer og giver kun lidt plads væk – og så bliver det svært at angribe. Det er alle klar over – men vi har nu også brug for lidt held, og så bør vi udnytte vores muligheder.

Manchester United får mulighed for at rette op på scoringssnittet, når de i morgen tager imod Leicester City på Old Trafford, kl. 16 dansk tid. Det omvendte opgør endte som bekendt 5-3 til Schmeichel og co.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Avis: Lazio ude efter Chicharito

Næste artikel

- Vi sælger kun spillere. Vi køber dem ikke

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share