– van Gaal vil være fantastisk i United

Tidligere spiller under Louis van Gaal hylder den hollandske træner, som han mener vil være fantastisk for United.

– Han ville aldrig afvise Manchester United, tro mig. Jeg tror det er det job han virkelig ønsker at få. Og jeg tror han vil være eminent for United, sådan siger Bryan Roy i følge the Mirror.

Bryan Roy spillede under Louis van Gaal i Ajax og nu selv er træner for klubbens reservehold, er sikker på at hans landsmand vil være perfekt for United. Også selv om han allerede har vundet en masse og er blevet 62 år gammel.

– Han har uden tvivl stadig sulten efter mere succes. Han elsker jobbet så meget at han vil dø på banen, han vil aldrig trække sig tilbage. Han er uden tvivl den bedste manager jeg har spillet for, og jeg ser ham som en af de bedste trænere i verden, lyder roserne fra Bryan Roy, der blandt andet også har en fortid i Nottingham Forest.

Bryan Roy giver samtidig et indblik i hvordan den nuværende hollandske landstræner ser fodbold, og hvordan hans filosofi er.

– Han er yderst disciplineret og striks. Han tror på gode kantspillere, og er meget angrebs-mindet i hans filosofi, og jeg mener hans stil vil passe perfekt ind i England. Han er en stærk mand og meget dygtig taktisk, en krævende mand at spille for. Jeg har da haft mine ture med ham, men det er netop fordi han er så krævende. Hvis alle yder 100% på banen, så vil han være en god mand for dig.

– Alle mand på banen vil kende deres rolle og hvad der forventes af dem. Han er helt outstanding til at forberede hans hold, taktisk såvel som på det organisatoriske område. Jeg ved at det er krævende fysisk at spille i England, det er måske et område han kan forbedre. Men alle hans hold spiller flot offensiv fodbold, det vil han i givet fald tage med til United, og hvis han tager dertil, vil han være en kæmpe succes, siger Bryan Roy.

Igennem hans karriere er Louis van Gaal blandt andet også blevet kendt for ikke at være bleg for at smide unge spillere på banen, og udvise stor tiltro til at de kan udfolde deres talent. Det så man i både Ajax, Barcelona og i Bayern. Noget der også altid har været fokus på i United, hvilket Bryan Roy også påpeger.

– Jeg ser på United, og de har en del unge spillere. De vil være klar til at arbejde for ham og kæmpe for deres gennembrud, mens også de rutinerede vil have respekt for ham. Jeg ved at Robin van Persie vil arbejde fint sammen med ham, og han har jo tidligere vist at han kan styre de store klubber med store stjerner og egoer, lyder det fra Roy i the Mirror.

Forrige artikel

Kevin Moran: Mourinho eller Ancelotti, tak

Næste artikel

Keane: Spillerne burde skamme sig

ANNONCE