Wan-Bissaka dømt for ulovlig kørsel

Aaron Wan-Bissaka er dømt for ulovligt at have sat sig bag rettet uden tilladelse til at køre bil eller have en forsikring. Han må nu ikke køre bil de næste seks måneder og får en bøde.

Aaron Wan-Bissaka må det næste halve års tid hoppe på cyklen, tage bussen eller ringe efter en taxa, når han fremover skal rundt.

Det er konklusionen, efter at den 24-årige back mandag har modtaget en dom, der fratager ham rettigheden til at køre bil de næste seks måneder. Det sker som følge af, at englænderen ulovligt har kørt uden en tilladelse og forsikring, da politiet stoppede ham den 23. juni i år.

Det er ikke første gang, at Wan-Bissaka dømmes for ulovlig kørsel. Tidligere er han også blevet taget for at køre for stærkt og for derefter at have ignoreret politets henvendelser med henblik på afgifterne. Det skete senest i september 2020, hvor han blev afsløret to gange.

Han skal derudover betale en bøde på omkring 260.000 kroner.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: Arnold overtager Woodwards job - bekræftes en af de næste dage

Næste artikel

Premier League fortsætter mellem jul og nytår

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share