Weghorst sætter United på kurs mod ligacupfinalen

Manchester United er på vej mod finalen i ligacuppen efter en sejr på 3-0 over Nottingham Forest.

“Wembley, Wembley,We’re the famous Man united and we’re going to Wembley”

Sådan lyder ordene i Manchester Uniteds slagsang. Ord der vel sagtens kan synges højt, efter at Manchester United onsdag aften besejrede Nottingham Forest med 3-0 på City Ground i den første af to semifinaler.

De røde djævle sikrede sig det flotte udgangspunkt til den anden semfinale efter to mål i første halvleg og et enkelt i slutningen af kampen.

Marcus Rashford skrev sig på måltavlen allerede efter få minutter. Det skete, efter at han egenhændigt drev bolden fra egen banehalvdel til modstanderens straffesparksfelt, hvor han eksekverede med venstrebenet.

Det andet mål blev sat ind i det sidste minut inden pausen. Hollandske Wout Weghorst fik med kampens andet mål hul på målkontoen i United-trøjen.

I kampens døende minutter fik Bruno Fernandes sat punktum på en flot præstation med en scoring, der kom fra en flad afslutning fra kanten af feltet.

Returopgøret spilles onsdag den 1. februar.

Kampinfo: Nottingham Forest 0-3 Manchester United
0-1: Marcus Rashford 6′
0-2: Wout Weghorst 45′
0-3: Bruno Fernandes 89

Du kan se højdepunkterne fra kampen herunder:

3 kommentarer
  1. En kamp med en del fejlafleveringer, især Casemiro var sløset på den front. De fortjente nok at lave et enkelt mål, til trods for at Martinez spiller en stort set fejlfri kamp, både offensivt og defensivt. Dog var skarpheden der til at lave 3 mål, som tit er blevet efterspurgt.

  2. Eriksen var god, men det er han som regel mod mindre stærkere hold som Forrest hvor han har mere tid på bolden…sådan er det nok for de fleste men savner stadig han lige viser klassen mod en rigtig stærk modstander, f.eks i de kommende opgør mod Barcelona…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Ten Hag skifter flere mand

Næste artikel

Karakterbogen: Licha og Weghorst var iøjnefaldende

ANNONCE