Hvem bliver Uniteds vigtigste spiller i foråret?

Bolden er igen begyndt at rulle i klubfodbold. I den forbindelse har vi på OldTrafford.dk forsøgt at kigge ind i den anden halvdel af sæsonen, hvor fem medlemmer af sitet vil give deres besyv på et spørgsmål.

Vi kigger ind i et uhyggeligt spændende forår, hvor Manchester United kæmper om en plads i top fire, skal bide skeer med FC Barcelona i Europa og samtidig skal jagte det første trofæ i seks år.

Men skal Manchester United sætte sin største lid til på banen? I denne artikel vil fem medlemmer af OldTrafford.dk give deres bud på, hvem de tror bliver Uniteds vigtigste spiller i den resterende del af sæsonen.

 

Sonny Bitsch, grafiker

– Bruno Fernandes. Han har virket hæmmet af Ronaldos tilstedeværelse. Og man kan se, hvor godt han har gjort det under VM uden Ronaldo. Han er vores kreatør og en stor del af vores presspil. Han skal spille godt. Især mod defensivt indstillede hold, som skal lirkes op, hvilket har været et problem for holdet i efterhånden mange år.

 

Jesper Provstgaard Kristiansen, skribent

– Et sikkert bud er Casemiro, da han er så vigtig for balancen på holdet i begge retninger. Et andet bud kunne være den 9’er der kommer. Anthony Martials skadehistorik er svingende. En skarp angriber kan gøre forskellen, om vi kommer i Champions League eller ej.

 

Martin Bonde Andersen, skribent

– Jeg tror, vores vigtigste spillere i sæsonens første halvdel kommer til at blive ved med at præstere. Her tænker jeg på folk som Martinez, Eriksen og Casemiro. Hvis jeg skulle komme med et bud på, hvem der kommer til at løfte niveauet i foråret, tænker jeg umiddelbart på Bruno Fernandes. Portugiseren havde et fantastisk VM, og jeg tror, han kommer til at træde mere tilbage i målscorerens rolle, nu hvor Ronaldo har forladt kluppen.

Rasmus Lykke Therkelsen, skribent

– Bruno Fernandes. Jeg synes, man har set en ret valid årsagssammenhæng mellem Cristiano Ronaldos tilstedeværelse på banen og Bruno Fernandes’ formdyk. Lad mig forklare. Under Solskjær, pre-Ronaldo, var vi vant til, at Fernandes skulle komme meget mere i feltet. Det var ham, der skulle sættes op. Hvis ikke han havde sidste fod på bolden, havde han næstsidste fod på. Det var ham, offensiven var bygget op omkring. Den tillid tilbagebetalte han med latterligt flotte målinvolveringer.

– Men når Ronaldo har været på banen, var det prompte ham, der skulle sættes op. Og Fernandes kom som resultat af det længere tilbage på banen, fordi han skulle sætte sin landsmand op, og efter min mening gør det intet godt ved hans spil. Han skal op på den sidste tredjedel af banen. Vi har fået Christian Eriksen ind for at være den dybtliggende playmaker. Så lad endelig bare danskeren om det, så vi kan få Bruno frem og lave mål.

Christian K. Nissen, podcastvært

– Bruno Fernandes. Han har brændt VM af og har ikke set stærkere ud siden hans start i klubben. Det er vigtigt, at vi har en offensiv “anfører”, der kan sparke gang i de unge drenge oppe foran, når ikke alt kører, som det skal. Derudover skal vores lægestab også spille en stor rolle, vi kan ikke tåle flere skader i forsvaret, især ikke til Raphaël Varane, som også har haft en særdeles god slutrunde.

Forrige artikel

OT.dk’s Transferevaluering: Antony

Næste artikel

Serie: Historien om 7-tallet – Jesper Olsen og John Sivebæk

ANNONCE