Pre-season: Hvilke talenter kommer med?

Louis van Gaal lover at tage en del unge spillere med på pre-season, så de kan vise sig frem. Men hvem kommer med?

Med van Gaals udmelding om, at der i år vil blive plads til en række unge talenter på årets pre-season tur til USA, ser vi her nærmere på hvilke spillere den hollandske chef kunne tænkes at give chancen.

Målmænd
Meget usikkerhed omkring denne position, grundet situationen omkring David de Gea og hans mulige transfer til Real Madrid. Og da Anders Lindegaard nok ikke har den store fremtid i United, skal der andre med for at støtte op omkring Victor Valdes.

Sam Johnstone; Vil være et helt oplagt valg at tage med. 22-årige Johnstone gjorde det sidste sæson glimrende under sit lejeophold hos Preston NE, hvor han var stærkt spillende og en vigtig brik i play-off sejren og oprykningen til the Championship.

Johnstone har gennem flere sæsoner vist prøver på sit talent, dels i Preston NE og Doncaster på udlån, og dels hos Warren Joyce hos reserveholdet. Så han bør få en chance for at vise sig frem denne sommer i USA.

Forsvar
Sidste sommer greb spillere som McNair, Blackett og James chancen, og der er mulighed for, at nye unge spillere denne sommer får chancen i den bagerste kæde hos United.

Donald Love; Nomineret til årets spiller på u21-holdet sidste år, og en stabil spiller i forsvaret. Dækkede igennem sæsonen begge back-positioner og spillede også i det centrale forsvar. Kan være den næste lidt mere anonyme spiller, som van Gaal giver chancen til.

Axel Tuanzebe; U18-holdets leder og anfører, som på trods af sine bare 17 år har debuteret på u21-holdet og fået ros fra alle sider. En spiller der læser spillet fantastisk, har fart og kan bringe bolden ud af forsvaret. Kort sagt, en spiller som van Gaal kan bruge i filosofien.

Saidy Janko; Hvem skal være højreback i den kommende sæson? Måske kan Saidy Janko overraske og snuppe pladsen, i stedet for et indkøb til denne position. Dani Alves, Nathaniel Clyne og Seamus Coleman er rygtet til, men Janko kan måske tage skridtet op fra u21. Gjorde det okay under udlån til Bolton i foråret, og er klar til nye udfordringer.

Midtbanen
Her rygtes konstant nye spillere til, men der er faktisk masser af kvalitet og talent i Uniteds akademi, så måske et par unge spillere kan overbevise van Gaal og co om, at de er værd at satse på i den kommende sæson.

Ben Pearson; En af Barnsleys bedste, da han sidste sæson var udlånt til League One-klubben, der var tæt på at snuppe en billet til play-off kampene. En spiller med alle de kvaliteter der er behov for på Uniteds defensive midtbane, så mon ikke han får chancen til sommer.

Joe Rothwell; Har haft en del skader, men når han er fit og i form, er der virkelig kvalitet og talent at spore hos Rothwell. Han er ofte lidt mere offensiv end Pearson inde på midten, og kan skabe chancer for sine spillere. Det skal være i år, hvis han skal bryde igennem.

Joshua Harrop; Lidt en dark-horse måske, men der er masser af teknik, overblik, assist og mål i den unge herre på midtbanen. Han var jagtet af flere klubber fra League One og the Championship i foråret, men valgte at blive hos u21-holdet og gjorde det glimrende. Kan spille flere pladser, hvilket er hans fordel.

Timothy Fosu-Mensah; Er han klar? Sidste sæsons indkøb fra Ajax gjorde det glimrende på u18-holdet, men er måske lige en tand for ung. Men vi ved jo, at van Gaal ikke ser så meget på fødselsattesten, så den enormt talentfulde Fosu-Mensah kan måske få chancen på årets pre-season tur. Hans evne til at læse spillet og diktere kampene kan være guld værd om få år.

Angrebet
Nærmest hver eneste dag kommer nye rygter om store stjerner, der skal til Old Trafford for at bombe sammen med Rooney i front. Men har United en kommende topscorer i egne rækker?

Demetri Mitchell; Demetri Mitchell startede sidste sæson flyvende, og var ene mand om at score for u18-holdet i en periode. Kantspilleren fik dog en alvorlig skade, der ødelagde det meste af sæsonen. Hans teknik, speed og kreativitet er noget der er behov for i United, og kan han finde formen, er han en spændende ung fyr for van Gaal og co.

Der er naturligvis en række andre spillere, som kan komme ind i billedet. Men herover har vi valgt at fokusere på spillere, som dels ikke har spillet noget videre på førsteholdet endnu, og dels som vi har et godt øje til kan gribe chancen til sommer på pre-season turen til USA.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- De unge får chancen på pre-season

Næste artikel

Andreas Pereira i finalen med Brasilien

Relaterede artikler
Gå til siden

Tre ting, vi lærte om United i marts

En stærk defensiv, en svag offensiv og så et kig på målmandssituationen. Det er, hvad vi tager fat på i denne måneds "Ting vi lærte om United"
Total
0
Share