Tak for din indsats for United, Ian

Lørdag gik en stor Manchester United-fan bort.

Hvis du følger lokale Manchester United-fans på sociale medier eller måske nogle af de mere kendte United-personligheder som Andy Mitten, så har du måske her til aften set tweets og opdateringer om at Ian Stirling er gået bort.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Tidligere på lørdagen meldte Manchester United Supporters Trust ud, at Ian var akut blevet ramt af et dårligt helbred, og her til aften begyndte nyheden så at sive ud om at han er gået bort.

Ian var igennem mange år stærkt engageret i kampen for at forbedre Manchester United-fansenes vilkår på kampdage, ligesom han var særligt aktivt i kampen for et fanejerskab af Manchester United.

Han var næstformand i Manchester United Supporters Trust og en del af klubbens fans forum, hvor fansene kommer til orde overfor ledelsen.

Ofte blev Ian Stirling interviewet af alskens medier for at give fansenes blik på tingene i Manchester United.

Jeg havde fornøjelsen af at lære Ian at kende i mine år, hvor jeg rejste rundt og fulgte Manchester United rundt om i verden. Her var han altid positiv, havde tid til en snak og opmærksom på at tage sig af andre fans, heriblandt mig. Han var altid opmærksom på og sikrede at jeg hurtigt blev en del af gruppen, hvis jeg stødte til, på en euro away eller et socialt arrangement.

Jeg ved hvor meget han brændte for Manchester United og for fanscenen, som han repræsenterede uanset hvad.

Ian blev 57 år og efterlader sig sin kone og datter.

Hvil i fred, Ian. Vi kommer til at savne dig.

2 kommentarer
  1. Your spirit will allways stay at Old Trafford, Rest in peace Ian..🙏❤️🌹

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Erik ten Hag månedens manager

Næste artikel

Optakt: Old Trafford-stime skal udbygges mod The Saints

ANNONCE