Agent: Saha bliver i United

Det har agent Ranko Stojic efterhånden måtte pointere overfor de engelske medier mange gange, eftersom de har sendt ham fra alt fra Everton til Lyon, og…

Det har agent Ranko Stojic efterhånden måtte pointere overfor de engelske medier mange gange, eftersom de har sendt ham fra alt fra Everton til Lyon, og efter tirsdag at have mødt Saha gør han det igen.

Efter at være startet som lyn og torden på United-karrieren efter overgangen fra Fulham i januar 2004, har den franske landsholdsangriber været stærkt plaget af skader. Får han ikke dem i den kommende sæson, synes Saha at have niveau til at kæmpe med om pladserne i United, og Stojic forventer da også, at det er Saha og ikke Michael Owen, der bliver sidste navn i Uniteds angrebskvartet.

“Louis ønsker at blive i Manchester United. Jeg har snakket med ham, og han er meget optimistisk og selvsikker omkring den nye sæson. På intet tidspunkt har nogen fra klubben meddelt ham, at han ikke kommer til at spille, og han føler selv at forberedelserne er gået rigtigt godt.”

“Alle snakker for tiden om Michael Owen og han er også en god spiller, men jeg vil ikke mene han i sidste ende er en bedre spiller end Louis Saha,” lyder udtalelsen fra agenten tirsdag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Legende-sektionen udvidet markant

Næste artikel

Reserverne satte Wrexham på plads

ANNONCE