Legende-sektionen udvidet markant

Udover det store arbejde med at skrive en beskrivelse af Uniteds tidligere spillere, så har Arne også skrevet statistik for i alt 800 tidligere spillere…

Udover det store arbejde med at skrive en beskrivelse af Uniteds tidligere spillere, så har Arne også skrevet statistik for i alt 800 tidligere spillere samt deres fødested.

Statistikerne over samtlige 800 spillere kategoriseret ved hvert bogstav.

detaljerede karriere-beskrivelser skrevet af Helge Conradsen og Arne Madsen

Du finder begge sider, ved at gå op i menuen under “Facts” og så “Legender”

Her er en lille intruduktion til Madsens enorme arbejde med statistikkerne:

Her er statistikerne over samtlige 800 spillere kategoriseret ved hvert bogstav.

Manchester United har haft 800 spillere, der har spillet på første holdet i Fodbold ligaen, F.A. cuppen, liga cuppen eller Europa cuppen.
Jeg har lavet en oversigt over oplysninger om disse spillere med data om hvornår og hvor mange kampe, de spillede hos Manchester United/Newton Heath. Også fødselssted og fødselsdato er med, samt hvis der er kendskab til det, hvornår de skulle være døde.

Mange af de der spillede i Manchester United/Newton Heath før krigen, er der ikke mange oplysninger om og de må formodes at være døde.
I 1893, 1894 og 1897 spillede man test kampe om at blive i 1. division, disse data er med under Europa kampe. Den 30. april 1900 har jeg en af målscoreren til at være ”ukendt spiller” men det var måske William Jackson som skulle være målscorer her.

Oplysningerne om spiller data er taget fra bogen ”Manchester United A Complete Record 1978-1986”. Efter hvad jeg har fundet ud af, er de dem der har de mest rigtige oplysninger om spillerne.
Nogle bøger bruger oplysninger andre steder fra, f.eks. fra aviser, så der kan være nogle spillere, hvis data ikke stemmer overens, med det jeg har med her.

Skulle der være nogen der finder fejl, eller har flere oplysninger, vil jeg gerne høre om det.
Data er opdateret indtil sommeren 2005.

Hilsen Arne Madsen

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

David Jones udlånes

Næste artikel

Agent: Saha bliver i United

ANNONCE