Alonso forudser god underholdning

Real Madrids Xabi Alonso tror på, at morgendagens kamp bliver både smuk og underholdende. Og at det første mål kan blive afgørende.

Der er lækkerier i vente for fodboldfans, når de to fodboldmastodonter Manchester United og Real Madrid i morgen mødes i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Mange aktører har efterhånden meldt sig på banen og gjort det klart, hvor stor en kamp der er tale om. Og nu melder Real Madrids Xabi Alonso sig også i koret.

– Alle vil se med. Kampen har alle ingredienser til at blive smuk og underholdende. Uanset hvad der skete i sidste uge, er det her en anden turnering, og morgendagens kamp er helt åben. Begge hold ved, hvad de vil, og det bliver rigtig interessant, siger han ifølge realmadrid.com.

Ikke kun omstillingsbold

Sir Alex Ferguson har været ude og sige, at Real Madrid har det farligste kontrahold i verden. Den præmis køber de fleste formentlig, men ikke Alonso. Han mener, holdet har flere facetter i sit spil.

– Der er kampe, der er mere åbne, hvor vi kan bruge mellemrummene mere, og andre kampe, hvor der er andre alternativer. Vi spiller godt på kontraangreb, men jeg ved ikke, om vi bør kategoriseres som et gold, der spiller på den måde.

Den spanske midtbanespiller er bevidst om de historiske kampe, de to hold tidligere har spillet, men det får ingen betydning i morgen. Det gælder om ikke at lukke mål ind først.

– I det her tilfælde har historien ingen betydning for morgendagens kamp. Vi ved, vi skal være forsigtige, fordi at score det første mål i sådan nogle kampe kan blive afgørende, siger han.

Forrige artikel

Mourinho: Verden går i stå

Næste artikel

Vidic tror på Ronaldo-retur

ANNONCE