Ander Herrera: Deres andet mål dræbte os

Manchester United var med i kampen indtil Sergio Agüero scorede til 2-0 – sådan lyder vurderingen fra Ander Herrera, som samtidig påpeger, at der ikke er tid til at dvæle ved kampens resultat.

United tabte her til aften, 3-1 på Etihad Stadium til bysbørnene fra Manchester City, som dermed udbygger forspringet til 12 point ned til United, som efter dagens resultat indtager en 8. plads i tabellen. Kampen var dog åben indtil 2-0-målet, som faldt i det 48. minut. 

– Indtil de scorede det første mål, var de bedst. Derefter havde vi nogle gode momenter, men jeg mener, at det andet mål dræbte os. Det er rigtigt, at vi scorede til 2-1, men ved 1-0 var vi virkelig med i kampen, siger Ander Herrera, inden han opfordrer til at se fremad.

– Der er ikke tid til at græde. Vi tænker allerede på Crystal Palace (Uniteds næste modstander, red.) Den næste uge, har vi Crystalt Palace hjemme, og så har vi Southampton ude. Hvis vi vil i top-4 snart, så skal vi vinde de næste to kampe, pointerer Uniteds 29-årige basker.

Ifølge midtbanemanden, bliver den næste periode afgørende. Herrera peger på, at mens United møder henholdsvis Crystal Palace og Southampton, så lyder kampprogrammet for Tottenham omvendt på Chelsea og Arsenal de kommende to runder. 

Tottenham indtager i øjeblikket 4.-pladsen i ligaen, 7 point foran United. 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho: En præstation med fejl

Næste artikel

Video med Mourinho: Vi blev straffet hårdt for vores fejl

ANNONCE