Antonio Valencia stopper karrieren og sender takkebrev til United-fans

Antonio Valencia annoncerer i dag, at han stopper sin karriere, og sender i samme ombæring et takkebrev ud til Manchester Uniteds fans.

Manchester United havde i alle sæsoner i 2010’erne en ecuadorianer på holdet ved navn Antonio Valencia. Han nåede at spille ti sæsoner og nåede 339 kampe for Manchester United, både som højrekant, højreback og anfører. Men nu stopper han sin karriere.

I den forbindelse har han skrevet et takkebrev til de fans, der har støttet ham det meste af hans karriere, nemlig Manchester Uniteds fans. Det lyder som følger:

Til Manchester Uniteds fans:

Som et barn på 14 år forlod jeg min familie, min by og mit hold for at rejse til mit lands hovedstad. Jeg rejste med meget nostalgi, men også meget håb.

Et par år senere fik jeg muligheden for at rejse til Europa, noget, jeg altid havde drømt om. Jeg spillede i Spanien, og så kom jeg til mit andet hjemland: England.

Wigan, som jeg kom til, var en unik mulighed, og så gav Gud mig muligheden for at spille for Manchester United. Jeg vil aldrig glemme hvert mål, hvert trofæ og de fantastiske fans.

Jeg troede ikke, at dette øjeblik skulle komme så tidligt, men min krop har bedt mig om at tage denne beslutning; Jeg stopper min fodboldkarriere. I den forbindelse vil jeg gerne takke alle, som har været en del af min karriere og mit liv.

Jeg vil gerne takke Gud, for altid at velsigne mig, Zoila og min datter, som har været mine støtter derhjemme, min familie, som har givet mig så meget, og til fansene i alle de lande, jeg har spillet i, jeg gav altid alt, jeg havde. Tak for jeres kærlighed og støtte.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Status på Kamaldeen-rygterne

Næste artikel

Startopstilling: Bailly og Lindelöf danner makkerpar i bagkæden

ANNONCE