Avis: Patrice Evra har stemt på Luis Suarez

På trods af fjendskabet efter Luis Suarez’s racistiske angreb på Patrice Evra for over 2 år siden, så nominerede Patrice Evra alligevel på sin gamle fjende som årets spiller.

Ifølge Sunday Mirror, så overraskede Patrice Evra alle i klubben da han som anfører i Manchester United stemte på Luis Suarez som årets spiller i Premier League.

De to spillere blev fjender og aktører i et større fodbolddrama da Luis Suarez sendte et racistisk angreb afsted mod Manchester United-backen. Suarez blev efterfølgende straffet emed 8 spilledagens karantæne for sin racistiske opførsel.

Men ifølge avisen, så bærer Evra tydeligvis ikke nag og det skulle ovenikøbet være andet år i træk at franskmanden stemmer på Liverpool-spilleren som årets spiller.

– Suarez er en fantastisk spiller, men ingen i United kunne tro det da Patrice stemte på ham. Det viser mandens format at han ikke lader det der skete gå udover hans bedømmelse. Han bærer tydeligvis ikke nag, siger en kilde i klubben til avisen.

Suarez viste igen i dag sit potentiale til at blive kåret til årets spiller i ligaen, da han på umenneskelig vis kurerede sig selv i løbet af få sekunder.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

The Guardian: Disse spillere kan være på vej ud

Næste artikel

Video: Dimitar Berbatov kan stadig

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share