Beckham og Giggs klar på OL

Når sommerens OL løber af stablen i London, så bliver England, Skotland, Wales og Nordirland forenet til ét hold, hvor de skal repræsentere de britiske…

Når sommerens OL løber af stablen i London, så bliver England, Skotland, Wales og Nordirland forenet til ét hold, hvor de skal repræsentere de britiske øer som Storbritannien.

Fodboldturneringen under OL er for U23-hold, men hvert hold har muligheden for at trække tre spillere med, som er over grænsen på 23 år.

Nu spekulerer engelske medier så i, at de to Manchester United-legender Ryan Giggs og David Beckham kan blive en del af det britiske hold.

Begge spillere har tidligere været åbne over for at spille OL i år, og ifølge BBC har det engelske fodboldforbund, FA, haft fat i 191 spillere, som alle potentielt kan blive udvalgt til det endelige fodboldhold. Kun syv af disse har afvist tilbuddet, og her skulle hverken Ryan Giggs eller David Beckham være repræsenteret. De er i stedet en del af de 184 spillere, som hellere end gerne stiller op til OL på hjemmebane.

OL-holdet har vakt megen debat i det britiske, hvor det walisiske, det skotske og det nordirske fodboldforbund ikke bryder sig om ideen om et fælles hold for Storbritannien. Fælles for dem er dog, at de ikke vil stoppe deres spillere fra at deltage, skriver BBC.

“Der udvises en stor ansvarsfølelse, og det bekræfter kun, hvad vi har troet på hele tiden: At der er en stor interesse fra spillernes side for at kæmpe for Storbritanniens hold ved OL i 2012,” siger Darryl Seibel fra det britiske olympiske forbund ifølge BBC.

De syv spillere, der har afvist at stille op, er fra hele Storbritannien. Mindst en enkelt er englænder. Det er i sidste ende Englands U21-landstræner, Stuart Pearce, der vælger de spillere, som skal med til OL.

Vil du gerne nå at se Ryan Giggs spille på Old Trafford? Klik her for at finde ud af, hvilke muligheder, du har.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mancini: Gjorde bare som Rooney

Næste artikel

Transfertjek: Berba, Hazard, Hummels, Vorm og de andre

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share