Begrænset dækning i dag

I dag vil de fleste af OldTrafford.dks frivillige kræfter være samlet til en crewdag.

Til sommer fejrer OldTrafford.dk 20 år og i alle de år har hjemmesiden været båret af frivillige Manchester United-fans.

I dag mødes størstedelen af det nuværende team til en fællesdag i København, hvor vi mødes og sammen diskuterer OldTrafford.dks udvikling.

Med en forventning om en stille dag på nyhedsfronten, så vil der derfor være en begrænset dækning af Manchester United på hjemmesiden i løbet af dagen 🙂

God lørdag

2 kommentarer
  1. Håber i får en hyggelig dag sammen i godt selskab, med nye sjove, motiverende og inspirerende idéer og hvad der ellers tilkommer jer.

    I skal alle sammen have en kæmpe stor tak for jeres fantastiske arbejde med Oldtrafford.dk

    Vores klub fortjener en platform på dansk, håber at mange flere danske United supporters vil besøge OT.dk og være med til at skabe endnu mere debat herinde, det fortjener i som de frivillige ildsjæle der brænder for vores klub.

    GGMU

  2. Håber i har haft den fedeste dag i fortjener det, tusind tak for alle jeres fantastiske opdateringer og ikke mindst jeres hårde arbejde i laver i kulissen, med at holde os andre fans opdateret i og omkring klubben med nyheder..🙏🤗❤️ i gør det satme godt

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medier: Ratcliffe allierer sig i kampen om Manchester United - Deadline om en uge

Næste artikel

Optakt: Revanche i Leeds?

ANNONCE