Bekræftet: Klubben henter assistenttræner og sportspsykolog

Ralf Rangnick får selskab af Chris Armas og Sascha Lense på Old Trafford, bekræfter den tyske manager selv på pressemødet forud for onsdagens Champions League-opgør.

Ralf Rangnick udvider sin stab med amerikanske Chris Armas og tyske Sascha Lense, der bliver henholdsvis assistenttræner og sportspsykolog i United-staben.

De to nyerhvervelser bekræftede Rangnick selv på pressemødet forud for onsdagens kamp mod Young Boys i Champions League.

Sascha Lense er 46 år og har som spiller en fortid i Tysklands lavere fodboldrækker. Han har i årene 2015-2021 arbejdet som mentalcoach i RB Leipzig, men har også arbejdet sammen med Rangnick i Schalke 04. Det kan derfor siges, at de to tyskere kender hinanden godt.

49-årige Armas har en fortid som spiller i den amerikanske MLS, men mere vigtig har han været både assistent- og cheftræner for New York Red Bulls i Rangnicks tid hos Red Bull-koncernen.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Rangnick: Van de Beek og Henderson starter mod Young Boys - Varane og Cavani stadig ude

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 8. december

ANNONCE