Bekræftet: Matic og Martial rejst med til London

Både Anthony Martial og Nemanja Matic er blevet deres skader kvit, hvorfor de er rejst til London med truppen, som igen inkluderer Mason Greenwood og Tahith Chong.

Der er gode nyheder på skadesfronten forud for morgendagens vigtige opgør mod Arsenal på Emirates Stadium. 

Ole Gunnar Solskjær afslørede allerede på gårsdagens pressemøde, at Anthony Martial var blevet sin skade kvit, der havde holdt ham ude i en lille måneds tid, mens han håbede på, at Nemanja Matic og Ander Herrera ville komme i spil til søndagens kamp.

Her til eftermiddag rejste holdet så til London, hvor de inden afgang blev spottet udenfor Stockport Station. Her var der desværre ingen spor af sidstnævnte, men da Matic var med, tyder alt på, at han er blevet klar, mens Martial også var ombord.

Samtidig tyder det på, at Ole Gunnar Solskjær igen finder plads til de to teenagere Tahith Chong og Mason Greenwood, som begge kom i aktion mod Paris Saint-Germain. De har dog hverken fået følgeskab af Angel Gomes, James Garner eller Brandon Williams.

Hele truppen, der rejste mod London:

  • Målmænd: De Gea, Romero, Grant
  • Forsvar: Dalot, Shaw, Lindelof, Smalling, Rojo, Bailly, Young
  • Midtbane: Pogba, McTominay, Fred, Matic, Andreas Pereira
  • Angreb: Greenwood, Rashford, Chong, Martial, Lukaku

Morgendagens kamp sparkes i gang kl. 17:30 dansk tid. United er med sine 58 point et enkelt point bedre placeret end London-holdet på femtepladsen. 

Med sejr i morgen vil Manchester United samtidig komme op på siden af Tottenham, der tidligere i dag tabte til Southampton. Sidst de to hold lå á point var tilbage i september.

Forrige artikel

Optakt: United gæster Arsenal for anden gang i sæsonen

Næste artikel

Robson om kommende anfører: Smalling eller Herrera

ANNONCE