Bryan Robson roser Pogba efter preseason-kamp

United-legenden Bryan Robson mener at kunne se, at Paul Pogba i kampen mod Perth viste ægte bekymring om sin nuværende klub på trods af rygterne om et skifte væk.

I weekendens 2-0-sejr over Perth på Manchester Uniteds preseason-tour kom Paul Pogba ind i anden halvleg og var en af banens bedste spillere, og det er noget, der har imponeret United-legenden Bryan Robson, som mener, at Pogba viser oprigtig bekymring for Manchester United.

– Som jeg ser det, viste Paul Pogba, at han virkelig bekymrer sig om klubben. Han vil gerne være en spiller i topklasse, og han beviste det med hans præstation (i Perth-kampen, red.), siger Bryan Robson om Uniteds nummer 6.

Her mener Bryan Robson nemlig, at Paul Pogba kunne bringe dét ekstra til et Manchester United-hold, der i anden halvleg af preseason-kampen skulle ud og jagte en føring.

– Da Ole satte de nye spillere ind i anden halvleg helt pludselig, syntes holdet at have fået et friskt pust. Vi spillede langt bedre, og for mig var Paul Pogba årsagen. Han gav aldrig bolden væk, han dominerede spillet og spillede fremad. Paul er en stor spiller og er den type spiller, vi ønsker i denne klub.

Paul Pogba og resten af Manchester United-holdet skal spille deres preseason-kamp nummer to allerede på onsdag, hvor Leeds United er modstanderen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

Rygte: United enige med Leicester om Maguire

Næste artikel

Sky: Maguire vil væk fra Leicester

ANNONCE