Carrick er træner mod Arsenal grundet manglende Rangnick-arbejdstilladelse

Det bliver Michael Carrick, der er i spidsen for Manchester United, når de torsdag aften tager imod Arsenal, trods hyringen af Ralf Rangnick.

Selvom Manchester United sikrede sig Ralf Rangnick i går og først skal møde Arsenal torsdag aften, når tyskeren altså ikke at få sin arbejdstilladelse i tide, og det betyder, at det bliver Michael Carrick, der leder Manchester United torsdag aften.

Ifølge avisen The Telegraph skyldes det, at Rangnick har været udenfor arbejde indenfor netop trænerfeltet så længe, at en arbejdstilladelse bliver mere kompliceret at få styr på end som så. 

ESPNs reporter Mark Ogden melder endda, at det kan risikere at tage helt indtil midten af december, før man får en arbejdstilladelse til Rangnick. I mellemtiden forventes det dog, at han inviteres i presseboksen til Uniteds kampe og får indflydelse på holdets opsætning i den periode, der eventuelt måtte være.

Michael Carrick har været cheftræner for Manchester United i to kampe, hvor det er blevet til en sejr og en uafgjort mod henholdsvis Villarreal og Chelsea.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Ballon d'Or: Ronaldo nummer seks - Messi vinder

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 1. december

ANNONCE