OldTrafford.dk Julekalender: 1. december

Bag hver låge i årets julekalender finder du en United-spiller, der bærer eller har båret, det nummer der står på lågen.

OldTrafford.dk præsenterer årets julekalender.

Bag hver låge gemmer der sig en spiller, som har båret nummeret, der svarer til den pågældende dag. Så den 7. December kan det være, Eric Cantona, George Best eller Cristiano Ronaldo dukker up.

Som noget nyt i år præsenterer vi fire af lågerne med en lydoptagelse, og så er der 20 på skrift. Vi håber, i vil følge med helt indtil den 24. December.

Bag låge nummer 1 gemmer sig, som nogen måske allerede har gættet: Peter Schmeichel. Lyt med herunder hvor vi tager en snak om de øjeblikke og redninger, vi husker den danske målmand for. 

 

 

 

Undervejs nævner vi den sjove episode med Gary Neville, der ikke snakker med sin tidligere holdkammerat på vej ud til et Manchester-derby, hvor Schmeichel er skiftet til Manchester City. Se eller gense den nedenunder.

 

 

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Carrick er træner mod Arsenal grundet manglende Rangnick-arbejdstilladelse

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: En deler på Stamford Bridge, Arsenal i vente og hvem er Ralf Rangnick?

ANNONCE