Carrick om manager-debut: Den her er til Ole

Michael Carrick nød sin første oplevelse som lederfigur på sidelinjen for Manchester United, men tilegnede sejren til Ole Gunnar Solskjær.

Det har været nogle hektiske dage for Michael Carrick, som fra den ene dag til den anden blev placeret i managersædet i Manchester United, og herefter skulle sætte holdet op til en afgørende Champions League kamp, som udspillede sig her til aften. Heldigvis endte aftenen jo godt for den midlertidige United-manager, men for Carrick var sejren ikke til ham, men til hans forgænger.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Fantastisk aften for spillerne. Det var forrygende for klubben at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne. Det var en holdsejr. Det er en gruppe gode spillere. Jeg er nødt til at sige, at den her er for Ole, udtaler Carrick, som arbejdede under Solskjær som assistent i hele nordmandens næsten tre år lange periode som manager.

Yderligere var  Carrick meget taknemmelig for folkene omkring ham , som havde hjulpet ham med at blive klar til aftenens kamp.

– Jeg nød det. Jeg bliver nødt til at takke staben bag mig. De gav mig små tips her og der. Det handler ikke bare om mig, men om os alle sammen. Det er ikke min aften. For spillerne handler det om at komme videre. Det er en frisk start, udtaler Carrick om den første oplevelse med managersædet.

Der er stadig tvivl om, hvor længe Michael Carrick skal sidde i managersædet i United, da klubben stadig leder efter en caretaker, som kan lede holdet sæsonen ud. Men ikke desto mindre en forrygende start for Carrick. Det tager vi gerne lidt mere af, inden du træder af, Michael!

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Maguire efter sikret CL-avancement: Det er kæmpestort for vores sæson

Næste artikel

Lindelöf: Stolt af gutterne efter nogle hårde dage

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share