Casemiro før derby: »Vi kommer til at give alt på banen«

Casemiro og Manchester United tager turen til Etihad Stadium søndag klokken 16:30. Kampen kan vise sig vigtig for begge hold.

Hentet fra United.no

Casemiro og Manchester United tager den korte tur gennem byen for at møde Manchester City på Etihad Stadium. Derbyerne er allerede kendt for at være intense, men sejren i søndagens kamp vil gøre meget for begge hold. United kan øge chancerne for en top-4-placering, og City kan lukke hullet til Liverpool med et point og holde Arsenal bagud.

“Jeg tror, ​​det er kampe og dage, som er beregnet til at blive nydt. Sådan har jeg det. Det er fantastiske kampe” fastslog brasilianeren før kampen.

“På trods af at det er et derby og en vigtig kamp for os, ved vi, at i sidste ende er hver kamp lige vigtig. Vi ved, hvad der skal til for at vinde. Hvis vi vinder denne kamp, ​​vil det booste holdets og klubbens moral, især i betragtning af hvor vigtigt det bliver for sæsonafslutningen. Det er øjeblikke, som altid glæder spillere. Det er modstandere på højt niveau, der holder dig på dit bedste. Det er de smukke ting ved fodbold, der hjælper på spillernes selvtillid.”

Midtbanespilleren fejrede det afgørende mål i FA Cuppen-sejren mod Nottingham Forest foran Uniteds rejsende fans. Han tror på, at udebanetilhængere kommer til at spille en vigtig rolle også denne eftermiddag.

“Det, jeg bedst kan lide ved at spille her, er vores fans, der kommer med til udekampe. Måden de støtter os på, den måde de hjælper os på, den måde de er sammen med os. Det er det smukkeste.”

Casemiro har også en bøn til de medrejsende fans:

“Jeg vil bede dem, der rejser til kampen, om at støtte os og tro på os, for vi ved, at det bliver en meget intens og svær kamp. Men jeg vil gerne have, at fansene tror på os, for vi kommer til at give alt på banen. Sejren er meget vigtig, ikke kun for fansene, men også for os, især med hensyn til truppens moral i resten af ​​sæsonen.”

Forrige artikel

Optakt: »Jeg er klar til at blive positivt overrasket«

Næste artikel

Frontmand får fornem hæder efter flot februar

ANNONCE