Casemiro fører an i brasiliansk opvisning mod Reading

Manchester United er videre til FA Cuppens femte runde med en sikker sejr på 3-1 over Reading fra Championship.

Med blandt andet to mål fra Casemiro spillede Manchester United sig lørdag aften videre i FA Cup ved at slå Reading med 3-1.

De røde djævle satte sig som forventet på kampen allerede fra begyndelsen. Først havde Christian Eriksen en god frisparkstræffer. Den gik dog kort forbi mål. Så havde Marcus Rashford det samme, men det skud blev reddet og løb derefter ud i sandet.

Hjemmeholdet stod for omkring 80 procent af boldbesiddelsen i første halvleg og havde flere gode muligheder. Der gik dog lidt for længe mellem de helt store chancer. Generelt var historien i første halvleg, at United manglede skarpheden på den sidste tredjedel af banen og foran mål.

Det lykkedes de røde djævle at få bolden i mål efter en halv times spil, da Rashford headede den over stregen. Målet blev dog annulleret for offside på Wout Weghorst, som stod for næstsidste berøring til målet.

Efter pausen fik United for alvor vist, hvorfor manager Erik ten Hag stillede med stort set stærkeste opstilling fra start.

Med en fræk aflevering gennem Reading-forsvaret fandt Antony sin brasilianske landsmand Casemiro, som var løbet i dybden. Den tidligere Real Madrid-profil afsluttede ved at lobbe bolden over modstanderens målmand. Brasiliansk, når det er smukkest.

Få minutter senere blev Casemiro dobbelt målscorer med et mål udenfor straffesparksfeltet. Et skud, som fik en lille afretning.

Sækken blev snøret knap ti minutter senere, da Fred afsluttede et kort taget hjørnespark med et frækt hælskud, som gik i mål til 3-0. Reading havde to minutter forinden fået vist Andy Carroll efter to gule kort.

Gæsterne fik lidt at glæde sig over kort med et mål fra forsvarsspilleren Amadou Salif Mbengue, der udnyttede en fri position i Uniteds straffesparksfelt ved at heade bolden forbi en sagesløs David de Gea.

Kampinfo: Manchester United 3-1 Reading
1-0: Casemiro 54′
2-0: Casemiro 58′
3-0: Fred 67′
3-1: Amadou Salif Mbengue 72′

 

1 kommentar

Kommentarer er lukket

Forrige artikel
Harry Maguire

Startopstilling: Maguire tilbage i midterforsvaret

Næste artikel

Maguire: Jeg må gribe chancen

ANNONCE