Ten Hag om avancement: De første 60 minutter var rigtig gode

Erik ten Hag var tilfreds med de første 60 minutter i dagens kamp mod Reading, og roser især Casemiro og Antony for deres præstationer.

Manchester United ser frem til endnu flere kampe i programmet, da de her til aften slog Reading 3-1 i FA-cuppen. Ten Hag er også tilfreds med, hvordan spillerne spillede – især de første 60 minutter og undrer sig over, hvorfor Rashford fik bortdømt sit mål.

– De først 60 minutter var rigtig gode. Vi dominerede totalt. Vi var fattede med gode momenter. I første halvleg havde vi gode chancer, og jeg ved ikke, hvorfor Rashfords mål blev annulleret.

Antony blev udråbt som kampens spiller på Old Trafford, og Ten Hag er også meget tilfreds med brasilianerens udvikling.

– Vi er tilfreds med Antonys fremskridt for tiden. Der er stor potentiale i ham, og han skal udvikle det hver dag.

– Jeg synes, han vokser. Vi vil gerne have ham til at være mere dynamisk, varierende og direkte. I dag var det en rigtig god aflevering til det første mål.

Casemiro spillede også en fremragende kamp, hvor det blev til to mål. Ten Hag roser ham også og forklarer, hvordan Casemiro passer perfekt ind i hans projekt.

– Vi ved, at han er en fantastisk spiller. I Real Madrids midtbane med Kroos og Modric var det fantastisk.

– Man kan se at han nyder det offensivt, og jeg kan godt lide dynamisk fodbold med variationer, hvor flere skifter positioner.

Manchester United er stadig i spil til tre – hvis man er optimistisk, fire – trofæer. Ten Hag understreger dog, at der er langt vej endnu.

– Vi er her for trofæer, men der er lang vej igen. Vi bygger [projektet].

2 kommentarer
 1. Hvor tæt er vi på et trofæ?
  Altså hvis man gider kigge kampprogrammer så kan man selv gennemskue det😉
  Vi er en semifinale fra en finaleplads så det da halv tæt på.
  Vi er i en 16 dels finale så der lige et lille stykke vej.
  Premier League er svær, men ikke umulig.
  Europa League er også 16 dels finale så der også et lille stykke vej endnu.
  Men vi er da super tæt på et trofæ – blot et lille trofæ 🔴🔴😅

 2. Jeg tror på mindst et trofæ i denne sæson, mest Carabao Cuppen hvor vi dog lige skal gøre arbejdet færdigt mod Forest først, men med 3-0 oppe efter første kamp har vi mere end det ene ben i finalen mod, tror jeg Newcaslte på Wembley.

  FA Cuppen er svær at spå om da der stadig er en del stærke mandskaber tilbage, men vi må jo tage dem som de kommer….Vi har en god chance dog.

  Europa League er også svær at spå om, men kommer vi forbi Barcelona er vi helt sikkert et stort skridt nærmere på en finale….

  Premier League titlen er nok væk nu, men vi skal forblive i top 4 og sikre os Champions League næste sæson, det er et must.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Maguire: Jeg må gribe chancen

Næste artikel

Karakterbogen: Brasilianerne i rampelyst på Old Trafford

ANNONCE