– Det går den rigtige vej

Louis van Gaal talte på dagens pressemøde om mulighederne for at vinde Premier League næste år.

Manageren er overbevist om, at holdet kan indhente Chelsea til næste år. Det hele handler om bedre sæsonforberedelser, og så vil der også blive handlet ind for at forstærke holdet til den kommende sæson. 

– Ledelsen har givet mig tre år til at vinde titlen. I år har vi ikke kunnet udfordre Chelsea, men jeg mener ikke, vi er så langt fra andenpladsen igen. Næste år vil det blive anderledes, her har vi en anden trup, men det vil de andre hold også have, siger LVG til MUTV.

– Når du har set vores kampe mod de andre tophold, så har afstanden ikke været stor. 

Louis van Gaal mener, at forberedelserne til den nye sæson kan vise sig at være helt afgørende for den kommende sæson. Sidste år var han således utilfreds med den udmattende tre ugers turne rundt i USA, men det var ting, der var ordnede før hans tid.

– Jeg tror, vores sæsonforberedelser bliver langt bedre. Det er blevet accepteret, at vi kun skal have to baser i USA, og det betyder, at vi ikke skal flyve hele landet rundt. Nu skal vi køre med bus i stedet for, så det bliver langt bedre.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG kommer med skadesupdate

Næste artikel

Ander Herrera er beæret over ros fra Scholes

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share