– Det går den rigtige vej

Louis van Gaal talte på dagens pressemøde om mulighederne for at vinde Premier League næste år.

Manageren er overbevist om, at holdet kan indhente Chelsea til næste år. Det hele handler om bedre sæsonforberedelser, og så vil der også blive handlet ind for at forstærke holdet til den kommende sæson. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Ledelsen har givet mig tre år til at vinde titlen. I år har vi ikke kunnet udfordre Chelsea, men jeg mener ikke, vi er så langt fra andenpladsen igen. Næste år vil det blive anderledes, her har vi en anden trup, men det vil de andre hold også have, siger LVG til MUTV.

– Når du har set vores kampe mod de andre tophold, så har afstanden ikke været stor. 

Louis van Gaal mener, at forberedelserne til den nye sæson kan vise sig at være helt afgørende for den kommende sæson. Sidste år var han således utilfreds med den udmattende tre ugers turne rundt i USA, men det var ting, der var ordnede før hans tid.

– Jeg tror, vores sæsonforberedelser bliver langt bedre. Det er blevet accepteret, at vi kun skal have to baser i USA, og det betyder, at vi ikke skal flyve hele landet rundt. Nu skal vi køre med bus i stedet for, så det bliver langt bedre.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

LVG kommer med skadesupdate

Næste artikel

Ander Herrera er beæret over ros fra Scholes

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share