Dyche: Hvor kommer de fem minutter fra?

Sean Dyche giver ikke meget for, at der blev lagt fem minutter til i aftenens kamp. Det gav United momentum, mener englænderen – og så var Lindelöf i øvrigt offside.

Efter en flot kamp på Old Trafford måtte Sean Dyche alligevel se sejren glippe til allersidst, da Victor Lindelöf gjorde det til 2-2 mod hans fysisk stærke Burnley-hold.

Englænderen har dog kun roser til overs for sine tropper, som han mener fik et fortjent resultat med fra ‘drømmenes teater’.

– Det var en fornem præstation, for vi ved, at de er i rigtig god form. Vi var vedholdende, og vi er ved at blive sværere at slå. Og så kan vi endda score mål også, siger Dyche og fortsætter:

– Tapperheden er kommet tilbage på holdet, og spillerne skal have fantastisk ros for det. Det var et flot uafgjort resultat.

Burde have vundet

Sean Dyche lægger dog heller ikke skjul på, at han ærgrer sig over, at man tillod Manchester United at komme tilbage i kampen i slutminutterne. Og så var der et par beslutninger, han ikke forstod.

– Jeg forstår ikke, hvor de fem minutters tillægstid kom fra. Det var lidt af en mavepuster, fordi det løftede deres publikum. Jeg synes også, Lindelöf er offside, da Alexis Sanchez header bolden mod mål, men det er små marginaler, som afgør det, slutter englænderen.

Det skal ikke med sikkerhed kunne siges, hvad dommerens tillægstid skyldtes. En mulig forklaring kunne dog være de mange spilstop undervejs i kampen, som Burnley-spillerne flot orkestrerede.

Med aftenens resultat forbliver “de røde djævle” på ligaens sjetteplads, men er nu to point bag Arsenal, som vandt deres kamp.

Forrige artikel

Solskjær: For langsomme - men dejlig reaktion

Næste artikel

Matic: Vi skulle have spillet bedre

ANNONCE