Solskjær: For langsomme – men dejlig reaktion

Ole Gunnar Solskjær mener trods en præstation på det jævne, at holdets gejst var forbilledlig, da man her til aften kæmpede sig tilbage fra 0-2 mod Burnley.

Ole Gunnar Solskjær har indtil videre ikke haft megen modgang som Manchester United-træner. Det kom dog her til aften, da ubekymrede Burnley var tæt på at snuppe sejren på Old Trafford. 

Katastrofen blev dog afværet i de sidste døende minutter, efter Paul Pogba og til sidst Victor Lindelöf sørgede for en remis.

Især comebacket vækker glæde Uniteds midlertidige træner, som dog også er kritisk ovenpå aftenens præstation. 

– Vores comeback var dejligt. Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved, hvordan spillerne ville reagere, hvis de kom bagud med et eller to mål, så jeg følte comebacket var fantastisk, siger nordmanden og fortsætter:

– Vi havde masser af chancer i kampen og masser af boldbesiddelse. Vi fortjente ikke at tabe. Men i virkeligheden var det vores egen skyld.

– Vi kæmpede for det – det var ikke problemet. Vi var bare for langsomme i vores boldomgang i første halvleg, fortsætter Solskjær.

Tempoet manglede, men reaktionen var god

United fik dog den værst tænkelige start efter pausen, da Burnley udnyttede en fejl fra Andreas Pereira, som førte til, at Ashley Barnes kunne hamre kuglen ind bag David de Gea.

 

Solskjær anerkender da også, at hjemmeholdets sløve boldomgang blev afgørende. Han roser dog holdets attitude og reaktion ovenpå målene.

– Ved det første mål er det os selv, der skaber balladen. Det var ikke attituden, der manglede – men vores udførsel var for langsom og boldomgangen ikke god nok. Men vores reaktion var god, siger nordmanden.

– Vi skuffede os selv, og vi skuffede fansene i dag. Men dem, der blev, havde en klassisk Old Trafford-afslutning på kampen, og det var et stort plus.

Dagens resultat betyder, at Ole Gunnar Solskjær ikke bliver den første manager til at vinde sine første syv Premier League-kampe.

Samtidig taber man terræn i kampen om top fire til rivalerne fra Arsenal, som selv vandt deres kamp mod Cardiff 2-1. 

Holdet får mulighed for oprejsning, når de søndag gæster Kasper Schmeichel og Leicester City.

Forrige artikel

Highlights fra 2-2-kamp mod Burnley

Næste artikel

Dyche: Hvor kommer de fem minutter fra?

ANNONCE