Efter derbysejr: Varane tror på mesterskabet

Raphael Varane tror på, at mesterskabet kan komme til Manchester United trods Arsenals store forspring.

Det kan godt være, at Arsenal ser stærkere ud end nogensinde og er ni point foran Manchester United. Men efter en derbysejr og ni sejre i træk afviser Raphael Varane ikke, at mesterskabet kan komme til Old Trafford – ti år efter den seneste PL-triumf.

– Alt er muligt. Men vi tager det kamp for kamp. Der er stadig lang tid tilbage, og det bliver svært. Intensiteten og fysikken i hver kamp er utrolig, siger franskmanden.

– Det er som at spille en stor Champions League-kamp hver uge. Tempoet er højt, og alle spillere er i topform. Vi ved, hvor svært det er. Men vi er solide, stærke og dygtige til at udnytte klassespillere på bolden.

Manchester United har spillet 18 ud af 38 Premier League-kampe. Næste kamp er Crystal Palace på udebane i midtugen, inden det store slag mod Arsenal venter i den efterfølgende søndag.

Tror du, Manchester United har en mulighed for at udfordre suveræne Arsenal? Giv din mening til kende i kommentarsporet herunder.

2 kommentarer
  1. Uha når det kommer fra en vinder som Varane er det svært at modargumentere…

    Meen lad os se efter kampen på OT mod Arsenal, en sejr der så er jeg med Varene hele vejen…

    Forøvrig er vi også ved enden af den berygtede “10 års cyklus” så der skal efter historiens gang til at ske noget på Mesterskabsfronten.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Videoen vi ikke kan stoppe med at se: Se Casemiros vilde jubel

Næste artikel

Taktisk analyse: Rent held eller snuhed fra Erik ten Hag?

ANNONCE