Ekspres Bank: Stor interesse for United-kort

Tidligere på dagen kom det frem, at danske Ekspres Bank er blevet ny sponsor i Manchester United. Allerede nu mærker banken stor interesse for blandt andet det nye Visa-kort.

Manchester United blev i dag en sponsor rigere. Danske Ekspres Bank blev ny samarbejdspartner, hvilket blandt andet betyder flere klubrelaterede fordele for bankens kunder.

Aftalen blev indgået til stor glæde for bankens direktører, men noget tyder på, at kunderne også er svært begejstrede for det nye samarbejde. Det fortæller Card & Payment Solution Manager i Ekspres Bank, Susan Kaae.

– At dømme ud fra interessen allerede kunne man godt forestille sig, at vi fortsætter længere end de fire år, der allerede er aftalt. Vi har fået masser af ansøgninger fra folk, der gerne vil have et United-kort, og der har været stor interesse for vores konkurrencer, siger hun til OldTrafford.dk.

Vind tur til Manchester

Det nye kort hedder ‘The Ekspres Bank Manchester United Credit Card’ og er et ganske almindeligt Visa-kort, der dog giver visse fordele. Blandt andet rabat i Uniteds online shop, i Megastore på Old Trafford og på medlemskab af den officielle fanklub.

Udover økonomiske fordele kan Ekspres Bank-kunder også deltage i konkurrencer og vinde et besøg på Old Trafford eller få lov til at overvære førsteholdet træne. Og det er ikke helt tilfældigt, at Manchester United har valgt Danmark.

– De føler, at deres fanbase er stærkt tilstede i Danmark, og det er de meget stolte af. Det er selvfølgelig også derfor, vi har indgået et samarbejde med dem. Vi vil gerne give vores kunder noget, der har interesse for dem, siger Susan Kaae.

Vil gerne ud i Norden

Ekspres Bank er allerede til stede i Norge, men vil gerne udvide endnu mere i Norden. Aftalen med United er ikke nødvendigvis nøglen til netop det, men kan måske bidrage til det, mener Susan Kaae.

– Vi vil gerne være større i Norden. Den her aftale er ikke rettet mod præcis det mål, men det hjælper måske lidt i den retning, fordi vi bliver kædet sammen med så stærkt et brand.

Forrige artikel

United vs. Real Madrid på pubben

Næste artikel

Valencia ser op til 7'erne

ANNONCE