Erik ten Hag om Kambwala: »Vi var ikke i tvivl«

Willy Kambwala viste sig flot frem i dagens opgør imod Liverpool på Old Trafford. Derfor møder forsvarstalentet også roser fra sin manager efter kampen.

Den 19-årige Willy Kambwala fik i dag sin kun anden optræden fra start for Manchester United. Det skete i rivalopgøret imod Liverpool på Old Trafford, som endte 2-2. 

Erik ten Hag og trænerstaben var på ingen urolige over at sætte Kambwala ind ved siden af Maguire til dagens kamp. Det udtaler manageren efter kampen.

– Vi var ikke i tvivl. Vi kunne eksempelvis også have valgt at sætte Casemiro derned og bringe en anden midtbanespiller ind. Men vi var overbeviste om, at han (Kambwala, red.) kunne klare opgaven, siger hollænderen på pressemødet efter 2-2-kampen.

Pladsen i startopstillingen skal ses i lyset af skader til nærmest samtlige midterforsvarere i Uniteds trup. Både Varane, Evans, Lindelöf og Martínez er på skadeslisten.

Uniteds manager er derfor meget tilfreds med, at Kambwala står klar i kulissen.

– Hvis alle soldater dør, skal der en ny ind. Willy (Kambwala, red.) har trænet med os i lang tid. Han startede også inde i kampen imod West Ham, hvor han også gjorde det rigtig godt. Hans udvikling er fantastisk, siger Erik ten Hag.

Kambwala, som kom til Manchester United i 2020 fra den franske klub Souchaux, spillede en solid kamp i midterforsvaret i dagens kamp imod ærkerivalerne fra Liverpool. Det mener Erik ten Hag også.

– Han har gjort det fremragende. Jeg er meget glad for hans præstationer, siger han.

Erik ten Hag fortæller samtidigt på pressemødet, at Varane og Evans ikke bliver kampdygtige i den nærmeste fremtid.

Karakterbogen: Få lysglimt vinder et point for United

Forrige artikel

Ten Hag: »Vi taber points igen fra en vinderposition«

Næste artikel

Straffespark: Sammenligning af Andre Onana og David De Gea

ANNONCE